עוף פופקורן: קריספי וחמוץ מתוק כמו שכולם אוהבים!

רון יוחננוב מכין עוף חמוץ מתוק קלאסי שכולם אוהבים! נתחי עוף מטוגנים בציפוי טמפורה פריך ועטופים ברוטב צ'ילי מתוק, לימון, שום וצ'ילי חריף שמוגשים לצד אורז לבן
רון יוחננוב מכין עוף חמוץ מתוק קלאסי שכולם אוהבים! נתחי עוף מטוגנים בציפוי טמפורה פריך ועטופים ברוטב צ'ילי מתוק, לימון, שום וצ'ילי חריף שמוגשים לצד אורז לבן
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    580
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 580.2 קק״ל 1160.3 קק״ל
    פחמימות 67.8 גרם 135.6 גרם
    שומן 6.9 גרם 13.8 גרם
    נתרן 1901.0 מ״ג 3802.0 מ״ג
    חלבון 58.3 גרם 116.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 47.1 מ״ג 94.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 1028.0 מ״ג 2056.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    580
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 580.2 קק״ל 1160.3 קק״ל
    פחמימות 67.8 גרם 135.6 גרם
    שומן 6.9 גרם 13.8 גרם
    נתרן 1901.0 מ״ג 3802.0 מ״ג
    חלבון 58.3 גרם 116.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 47.1 מ״ג 94.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 1028.0 מ״ג 2056.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

בלילת טמפורה

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים פילה העוף לקוביות גסות .
  2. בקערה, מערבבים את המצרכים לטמפורה. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
  3. מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את קוביות העוף בציפוי הבלילה ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  4. במחבת מחממים את הרוטב צ’ילי עם המיץ לימון, מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
  5. מגישים לצד אורז לבן.

    עוף חמוץ מתוק. צילום: רון יוחננוב
    עוף חמוץ מתוק. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף פופקורן: קריספי וחמוץ מתוק כמו שכולם אוהבים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    חוה טופר

    מבקשת לדעת אם יש תחליף לטמפורה

      Avatar
      מערכת Foody

      לא. מומלץ להכין את המתכון עם קמח טמפורה, אחרת המנה לא תצא אותו דבר.

    Avatar
    שילו'ש

    דחוף אני בהכנה , חשבתי שזה סודה לשתיה (הסודה שקונים בבקבוק בסופר) מה יכול להחליף מי סודה ,איך אני אכין בבית מי סודה ללא המכשיר המיוחד שהופך מים למוגזים

      Avatar
      מערכת Foody

      אם אין מים מוגזים הפעם, אז אפשר לוותר אבל לא לשכוח לפעם הבאה ((: בהצלחה!

      Avatar
      פרידה בן ברוך

      אפשר בירה במקום מי סודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אם אין סודה זה אפשרי אבל מומלץ עם סודה ((:

    Avatar
    אדר

    אפשר להשתמש אבקת סודה לשתייה במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      אי אפשר להחליף את מי הסודה (זו ששותים) באבקת סודה לשתייה. יש מתכונים לטמפורה עם אבקת סודה לשתייה אבל במקרה זה המצרכים האחרים במתכון יחד עם אבקת סודה לשתייה יממנעו מהציפוי לתפוח ולההפך לפריך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות