-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1813.4 קק״ל 1813.4 קק״לפחמימות 140.0 גרם 140.0 גרםשומן 107.0 גרם 107.0 גרםנתרן 2150.6 מ״ג 2150.6 מ״גחלבון 66.2 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 46.7 גרם 46.7 גרםכולסטרול 294.6 מ״ג 294.6 מ״גסידן 95.7 מ״ג 95.7 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 1387.3 מ״ג 1387.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1813
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1813.4 קק״ל 1813.4 קק״לפחמימות 140.0 גרם 140.0 גרםשומן 107.0 גרם 107.0 גרםנתרן 2150.6 מ״ג 2150.6 מ״גחלבון 66.2 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 46.7 גרם 46.7 גרםכולסטרול 294.6 מ״ג 294.6 מ״גסידן 95.7 מ״ג 95.7 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 1387.3 מ״ג 1387.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1813 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פילה דג לבן
-
4 כפות שמן זית
-
20 גרם חמאה
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור גרוסלפי הטעם
פירה
-
2 תפוחי אדמה גדולים
-
40 גרם חמאה
-
1/2 כוס מים רותחיםמי בישול תפוחי האדמה
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
אופן הכנה
- הערה חשובה - קודם מכינים את הפירה והבצל ורק בסוף את הדג - רגע לפני ההגשה.
- מכינים את הפירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עד לריכוך, מועכים יחד עם חמאה, מלח ומי הבישול עד שמתקבל פירה רך וחמאתי. אם צריך - מוסיפים עוד ממי הבישול או חמאה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
- מטגנים את רצועות הבצל עם חמאה וסוכר חום עד להשחמה.
- מכינים את הדג: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, כאשר השמן רותח מניחים את הדג על הצד של העור. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר 2 דק׳, כשהעור קריספי, מוסיפים למחבת חמא, והופכים את הדג על הצד הבשרני שלו.
- מטגנים עד שהדג מקבל ציפוי זהוב וקריספי. מגישים מיד, בתיאבון!
אופן הכנה
- הערה חשובה - קודם מכינים את הפירה והבצל ורק בסוף את הדג - רגע לפני ההגשה.
- מכינים את הפירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עד לריכוך, מועכים יחד עם חמאה, מלח ומי הבישול עד שמתקבל פירה רך וחמאתי. אם צריך - מוסיפים עוד ממי הבישול או חמאה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
- מטגנים את רצועות הבצל עם חמאה וסוכר חום עד להשחמה.
- מכינים את הדג: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, כאשר השמן רותח מניחים את הדג על הצד של העור. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר 2 דק׳, כשהעור קריספי, מוסיפים למחבת חמא, והופכים את הדג על הצד הבשרני שלו.
- מטגנים עד שהדג מקבל ציפוי זהוב וקריספי. מגישים מיד, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מנה מדהימה! פשוטה להכנה ובהחלט טעימה ומזינה
מנה משגעת
קליל ועושה חשק לרוץ לקנות דג