עם שילובים כאלה לא מתווכחים: פילה דג עם פירה!

מה יותר טעים מפילה דג עסיסי ופירה רך ונימוח בצד? ארוחת צהריים קלילה וטעימה לכל המשפחה. והכי כיף? זה ממש קלי קלות!
מה יותר טעים מפילה דג עסיסי ופירה רך ונימוח בצד? ארוחת צהריים קלילה וטעימה לכל המשפחה. והכי כיף? זה ממש קלי קלות!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1813
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1813.4 קק״ל 1813.4 קק״ל
    פחמימות 140.0 גרם 140.0 גרם
    שומן 107.0 גרם 107.0 גרם
    נתרן 2150.6 מ״ג 2150.6 מ״ג
    חלבון 66.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 46.7 גרם 46.7 גרם
    כולסטרול 294.6 מ״ג 294.6 מ״ג
    סידן 95.7 מ״ג 95.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 1387.3 מ״ג 1387.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1813
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1813.4 קק״ל 1813.4 קק״ל
    פחמימות 140.0 גרם 140.0 גרם
    שומן 107.0 גרם 107.0 גרם
    נתרן 2150.6 מ״ג 2150.6 מ״ג
    חלבון 66.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 46.7 גרם 46.7 גרם
    כולסטרול 294.6 מ״ג 294.6 מ״ג
    סידן 95.7 מ״ג 95.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 1387.3 מ״ג 1387.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מעין טרודל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצל מטוגן

פירה


אופן הכנה

  1. הערה חשובה - קודם מכינים את הפירה והבצל ורק בסוף את הדג - רגע לפני ההגשה.
  2. מכינים את הפירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עד לריכוך, מועכים יחד עם חמאה, מלח ומי הבישול עד שמתקבל פירה רך וחמאתי. אם צריך - מוסיפים עוד ממי הבישול או חמאה עד שמגיעים למרקם הרצוי.
  3. מטגנים את רצועות הבצל עם חמאה וסוכר חום עד להשחמה.
  4. מכינים את הדג: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, כאשר השמן רותח מניחים את הדג על הצד של העור. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר 2 דק׳, כשהעור קריספי, מוסיפים למחבת חמא, והופכים את הדג על הצד הבשרני שלו.
  5. מטגנים עד שהדג מקבל ציפוי זהוב וקריספי. מגישים מיד, בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עם שילובים כאלה לא מתווכחים: פילה דג עם פירה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    דנה אלקיים

    מנה מדהימה! פשוטה להכנה ובהחלט טעימה ומזינה

    Avatar
    שלומית

    קליל ועושה חשק לרוץ לקנות דג

קטגוריות

אביזרים

תגיות