ערב יווני בעשר דקות: חביתה קצת אחרת עם פטה, תרד ועגבניות מיובשות

רוצים לשדרג את החביתה בארוחת הערב ולהרגיש ביוון? מוסיפים פטה, עגבניות ותרד (אבל בתכל'ס מה שיש במקרר, או אוהבים) וקבלו חביתה משודרגת ומושקעת, מרגישים את הבריזה?
רוצים לשדרג את החביתה בארוחת הערב ולהרגיש ביוון? מוסיפים פטה, עגבניות ותרד (אבל בתכל'ס מה שיש במקרר, או אוהבים) וקבלו חביתה משודרגת ומושקעת, מרגישים את הבריזה?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.2 קק״ל 273.2 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 1.2 גרם
    שומן 23.2 גרם 23.2 גרם
    נתרן 343.4 מ״ג 343.4 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 60.1 מ״ג 60.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 151.3 מ״ג 151.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.2 קק״ל 273.2 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 1.2 גרם
    שומן 23.2 גרם 23.2 גרם
    נתרן 343.4 מ״ג 343.4 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 60.1 מ״ג 60.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 151.3 מ״ג 151.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

נכון, כולם יודעים להכין חביתה (או כמעט כולם). אבל על חביתה יוונית עם גבינת פטה, תרד ועגבניות מיובשות תודו שלא חשבתם.

מדובר בארוחה שלמה, מהירה ומזינה, ללא גלוטן ואם תגישו לצידה הרבה ירקות טריים, קיבלתם ארוחה אחת מושלמת עם כל רכיבי המזון החיוניים.

טעים, מהיר, מזין וכיפי!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חביתה


אופן הכנה

  1. טורפים את הביצים בקערה.
  2. מכניסים את עלי התרד למים הרותחים ומשרים כחמש דקות. מסננים ומיבשים מעט עם נייר סופג.
  3. מחממים את השמן במחבת קטנה ומוסיפים את הביצים. מטגנים תוך ערבוב. כשהביצים עדיין טיפה חיות, מפזרים עליהן את הפטה, העגבניות והתרד ומקפלים את החביתה לשתיים.
  4. מטגנים למשך דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה (מגישים לצד ירקות טריים).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ערב יווני בעשר דקות: חביתה קצת אחרת עם פטה, תרד ועגבניות מיובשות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רעות גאון

    היי, כתוב במתכון לטגן את הביצים תוך כדי ערבוב. אבל אם אערבב זה יהיה כמו מקושקשת ולא חביתה..

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רעות, לערבב מעט, לא לקשקש, כדי שיהיו גבהים שונים ומרקמים שונים של חביתה. תוכלי לערבב מעט חצי דקה ואז להפסיק 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות