פאדג’ בראוניז מענג של קרין גורן

קרין גורן מכינה קינוח מפנק. פאדג' בראוניז העוגה האמריקאית המפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מקסים של שוקולד לבן
קרין גורן מכינה קינוח מפנק. פאדג' בראוניז העוגה האמריקאית המפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מקסים של שוקולד לבן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
35 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6359.2 קק״ל 6359.2 קק״ל
    פחמימות 718.7 גרם 718.7 גרם
    שומן 368.1 גרם 368.1 גרם
    נתרן 2579.3 מ״ג 2579.3 מ״ג
    חלבון 91.2 גרם 91.2 גרם
    סיבים תזונתיים 40.1 גרם 40.1 גרם
    שומן רווי 219.8 גרם 219.8 גרם
    כולסטרול 1766.1 מ״ג 1766.1 מ״ג
    סידן 853.7 מ״ג 853.7 מ״ג
    ברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 3432.1 מ״ג 3432.1 מ״ג
    אבץ 16.3 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6359.2 קק״ל 6359.2 קק״ל
    פחמימות 718.7 גרם 718.7 גרם
    שומן 368.1 גרם 368.1 גרם
    נתרן 2579.3 מ״ג 2579.3 מ״ג
    חלבון 91.2 גרם 91.2 גרם
    סיבים תזונתיים 40.1 גרם 40.1 גרם
    שומן רווי 219.8 גרם 219.8 גרם
    כולסטרול 1766.1 מ״ג 1766.1 מ״ג
    סידן 853.7 מ״ג 853.7 מ״ג
    ברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 3432.1 מ״ג 3432.1 מ״ג
    אבץ 16.3 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
35 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  3. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
  4. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
  5. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
  7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

    בראוניס פאדג' עם שוקולד לבן
    בראוניס פאדג’ עם שוקולד לבן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאדג’ בראוניז מענג של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (38)

Avatar

    Avatar
    ענת

    האם מוסיפים את השוקלד לקצף ביצים או הפוך את הביצים לשוקלד ,זה משנה הכיוון ?

      Avatar
      מערכת Foody

      את הקצף לתוך השוקולד

    Avatar
    מיכל

    היי . תודה על מתכון מהמם. הכנתי עוגיות ובמקום שוקולד לבן שמתי סוכריות עדשים קטנות וצבעוניות. טעים ממש

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! תודה

    Avatar
    מיכל

    היי. תודה על מתכון מהמםםםםם

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות