פאי לימון קלאסי של אור בן אוליאל

יש אנשים של עוגת שוקולד, יש אנשים של עוגות שמרים ויש אנשים של פאי לימון כי אין קלאסי ממנו. אור בן אוליאל עם מתכון מנצח לפאי לימון שלא נס ליחו
יש אנשים של עוגת שוקולד, יש אנשים של עוגות שמרים ויש אנשים של פאי לימון כי אין קלאסי ממנו. אור בן אוליאל עם מתכון מנצח לפאי לימון שלא נס ליחו
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    458
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 457.5 קק״ל 3659.6 קק״ל
    פחמימות 111.1 גרם 888.8 גרם
    שומן 49.8 גרם 398.1 גרם
    נתרן 199.2 מ״ג 1593.4 מ״ג
    חלבון 44.3 גרם 354.6 גרם
    סיבים תזונתיים 38.5 גרם 307.9 גרם
    שומן רווי 44.7 גרם 357.8 גרם
    כולסטרול 73.5 מ״ג 587.7 מ״ג
    סידן 185.9 מ״ג 1487.4 מ״ג
    ברזל 38.2 מ״ג 305.5 מ״ג
    אשלגן 272.7 מ״ג 2182.0 מ״ג
    אבץ 38.5 מ״ג 308.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    458
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 457.5 קק״ל 3659.6 קק״ל
    פחמימות 111.1 גרם 888.8 גרם
    שומן 49.8 גרם 398.1 גרם
    נתרן 199.2 מ״ג 1593.4 מ״ג
    חלבון 44.3 גרם 354.6 גרם
    סיבים תזונתיים 38.5 גרם 307.9 גרם
    שומן רווי 44.7 גרם 357.8 גרם
    כולסטרול 73.5 מ״ג 587.7 מ״ג
    סידן 185.9 מ״ג 1487.4 מ״ג
    ברזל 38.2 מ״ג 305.5 מ״ג
    אשלגן 272.7 מ״ג 2182.0 מ״ג
    אבץ 38.5 מ״ג 308.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
אור בן אוליאל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לקלתית:

למלית לימון:

למרנג:


אופן הכנה

  1. בצק לקלתית: נחמם לתנור 180 מעלות.
  2. נעבד את כל המרכיבים יחד עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק נכניס את הבצק ל-5 דקות במקפיא להתייצבות.
  3. נרדד את הבצק על משטח מקומח, נניח בתבנית, נהדק לדפנות ונוריד את השוליים.
  4. נחורר את הבצק בעזרת מזלג (שלא יכלא אויר בין הבצק לתבנית) ונאפה אותו עד הזהבה בערך 15 דקות.
  5. מלית: בעזרת מוט בלנדר ניצור מלית לימון חלקה מכל המרכיבים.
  6. נסנן את הנוזל הלימוני ונמלא את כל קלתית הפאי.
  7. נאפה על 175 מעלות 20 דקות ונצנן.
  8. הכנת מרנג לזילוף: תוך כדי ערבוב, על בן מארי (סיר בתוך סיר עם מים על הכריים חום חזק) נמיס יחד את החלבונים והסוכר עד שכל הגרגירים יעלמו, בצעו בדיקה עם האצבע.
  9. נעביר לקערה את הנוזל החם ונקציף עד קבלת קרם יציב ולבן בערך 5 דקות. מזלפים פרחי מרנג לאורך וצמוד לשוליים.

    פאי לימון אור בן אוליאל
    פאי לימון אור בן אוליאל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי לימון קלאסי של אור בן אוליאל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

טכניקות

תגיות