פאי עוף בבצק פילו: אותו הטעם רק בלי כל הבלאגן

בא לכם להכין פאי עוף, אבל אין לכם כוח להכין בצק? רון יוחננוב עושה לכם חיים קלים, עם פטנט חוסך זמן - החליפו את הבצק בעלי פילו מוכנים!
בא לכם להכין פאי עוף, אבל אין לכם כוח להכין בצק? רון יוחננוב עושה לכם חיים קלים, עם פטנט חוסך זמן - החליפו את הבצק בעלי פילו מוכנים!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
28 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 387.5 קק״ל 2324.9 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 139.5 גרם
    סוכר 1.9 גרם 11.6 גרם
    שומן 19.8 גרם 118.8 גרם
    נתרן 275.4 מ״ג 1652.1 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 158.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.0 מ״ג 173.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 136.0 מ״ג 815.9 מ״ג
    אבץ 116.4 מ״ג 698.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 387.5 קק״ל 2324.9 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 139.5 גרם
    סוכר 1.9 גרם 11.6 גרם
    שומן 19.8 גרם 118.8 גרם
    נתרן 275.4 מ״ג 1652.1 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 158.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.0 מ״ג 173.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 136.0 מ״ג 815.9 מ״ג
    אבץ 116.4 מ״ג 698.1 מ״ג
    סגור

אם חשקה נפשכם במתכון פאי עוף עסיסי (ולמה שלא תחשוק?), אבל רק המחשבה על הכנת הבצק כבר עייפה אתכם – לרון יוחננוב יש רעיון בשבילכם: השתמשו בדפי פילו שכבר מגיעים מוכנים לשימוש! כך תקבלו פאי במלית עשירה של רצועות עוף, פטריות ובצל, ובציפוי מתפצפץ של בצק פילו זהוב. תודו שזה מושלם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
28 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הבצל, מזהיבים אותו היטב.
  2. מוסיפים למחבת את העוף והפטריות.
  3. מקפיצים במשך 5 דקות על להבה חזקה.
  4. בקערה מערבבים את הקורנפלור עם המים, סילאן ותבלינים.
  5. שופכים מעל העוף המוקפץ עם הבצל והפטריות את בלילת הקורנפלור.

    פאי עוף בבצק פילו 3
    עסיסי מלמטה, פריך מלמעלה - פאי עוף מושלם בקלי קלות!

  6. מערבבים ומבשלים במשך 15 דקות על להבה בינונית.
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  8. מעבירים את תערובת העוף והפטריות לתבנית.
  9. מכינים את הפאי: מרססים דפי פילו בתרסיס השמן, מקמטים כל דף באופן חופשי ומניחים מעל לתערובת העוף.
  10. מכניסים לתנור ואופים במשך 25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי עוף בבצק פילו: אותו הטעם רק בלי כל הבלאגן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    נועה צבע-מדר

    החלפתי את החזה עוף בפרגיות

    Avatar
    Iska Haziza Cohen

    פאי עוף/פרגיות יצא מווושלם וטעים

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תלוי בסוג התנור, זה יכול באמת להשתנות. כמובן שיש להמשיך לאפות עד שהמאפה מוכן וזהוב.

    Avatar
    מיקי סאידוב

    יצא מדהים! הוספתי אבקת מרק פטריות והמון פלפל גרוס….. חלומי!

    Avatar
    רררקקק דגכדג

    נראה סוף… מה אפשר במקום פטריות?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ממליצים לוותר על הפטריות, כי זה שילוב מעולה ביחד עם החזה עוף. אבל אם אין אז אפשר לוותר.

    Avatar
    מערכת Foody

    היי אפרת, אפשרי לגמרי. להכפיל את כמות הפטריות ולהחסיר את העוף. שתפי אותנו איך יצא!

    Avatar
    סיגלית

    עשיתי הכל אותו דבר רק עם שערות קדאיף יצא מדהים

    Avatar
    שילי

    היי האם אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח? אם כן מה הכמות? תודה רבה

    Avatar
    מערכת Foody

    היי, באותו יחס כמו במתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות