פאי שוקולד במילוי גבינה נוטלה של קרין גורן: אין טוב מזה

פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה נוטלה ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה נוטלה ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    612
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 612.0 קק״ל 8568.6 קק״ל
    פחמימות 52.8 גרם 739.6 גרם
    שומן 39.9 גרם 558.8 גרם
    נתרן 631.4 מ״ג 8839.6 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 158.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 32.7 גרם
    שומן רווי 22.0 גרם 307.6 גרם
    כולסטרול 201.2 מ״ג 2817.4 מ״ג
    סידן 144.0 מ״ג 2015.4 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    אשלגן 316.3 מ״ג 4427.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 20.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    612
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 612.0 קק״ל 8568.6 קק״ל
    פחמימות 52.8 גרם 739.6 גרם
    שומן 39.9 גרם 558.8 גרם
    נתרן 631.4 מ״ג 8839.6 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 158.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 32.7 גרם
    שומן רווי 22.0 גרם 307.6 גרם
    כולסטרול 201.2 מ״ג 2817.4 מ״ג
    סידן 144.0 מ״ג 2015.4 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    אשלגן 316.3 מ״ג 4427.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 20.1 מ״ג
    סגור

פאי שוקולד בראוניז שלי, שמורכב מגבינה, נוטלה והמון כיף, תמיד מוצב במרכז השולחן כשמגיעים אורחים. הוא תענוג לצד קפה חם או קר, תלוי בעונה והכי כיפי להגיש אותו בארוחת חג השבועות, כשהוא מספק גם את הצורך למוצר גבינתי וגם לשוקולד שפשוט משפר הכול. הכי יאמי!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית בראוניז

מילוי גבינה נוטלה


אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית הפאי: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
  2. מערבבים פנימה דבש, שמנת מתוקה, סוכר וביצים.
  3. מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין יותר גושים.
  4. משטחים בתבנית פאי משומנת ואופים ב-180 מעלות 25 דקות.
  5. לוחצים תבנית 24 למרכז הבראוניז, ליצירת שקע בעומק 2 ס”מ.
  6. מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה ומוזגים לשקע.
  7. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דקות, להתייצבות חלקית (העוגה רוטטת כמו ג’לי).
  8. מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
  9. מחממים נוטלה במיקרו לריכוך ומורחים על העוגה. מפזרים אגוזי לוז מלמעלה.
פאי שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
פאי שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

 

 

הערות

  • ניתן לקשט בזילופי נוטלה ואגוזי לוז
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי שוקולד במילוי גבינה נוטלה של קרין גורן: אין טוב מזה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      26 ס”מ

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות