העוגה של קרין גורן לשבת: פאי שוקולד, בננות וקפה ללא אפייה

קרין גורן ידועה בשילובים המשוגעים שלה והפעם פאי שוקולד מושחת ללא אפייה עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית!
קרין גורן ידועה בשילובים המשוגעים שלה והפעם פאי שוקולד מושחת ללא אפייה עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5786.5 קק״ל 5786.5 קק״ל
    פחמימות 527.0 גרם 527.0 גרם
    שומן 379.7 גרם 379.7 גרם
    נתרן 1448.8 מ״ג 1448.8 מ״ג
    חלבון 52.2 גרם 52.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 196.0 גרם 196.0 גרם
    כולסטרול 746.5 מ״ג 746.5 מ״ג
    סידן 925.5 מ״ג 925.5 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 3012.6 מ״ג 3012.6 מ״ג
    אבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5786.5 קק״ל 5786.5 קק״ל
    פחמימות 527.0 גרם 527.0 גרם
    שומן 379.7 גרם 379.7 גרם
    נתרן 1448.8 מ״ג 1448.8 מ״ג
    חלבון 52.2 גרם 52.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 196.0 גרם 196.0 גרם
    כולסטרול 746.5 מ״ג 746.5 מ״ג
    סידן 925.5 מ״ג 925.5 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 3012.6 מ״ג 3012.6 מ״ג
    אבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור

לראשונה בישראל – בואו ללמוד לאפות עם קרין גורן! קורס מקיף וגם ערכת אביזרי אפייה מושלמת! קורס של 45 שיעורים של קרין גורן הכולל את כל יסודות האפייה וטיפים סודיים וגם ערכה מפוארת שמגיעה אליכם עד הבית עם מעל ארבעים אביזרי אפייה שמלווה כל שיעור בקורס. לרכישת הקורס והערכה של קרין

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


בסיס וקישוט

קרם שוקולד

בננות

קצפת קפה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: טוחנים עוגיות עם חמאה מומסת, לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב (אם רוצים, שומרים מעט פירורי עוגיות, לקישוט, לפני שמוסיפים חמאה).
  2. מהדקים לבסיס ולדפנות של תבנית פאי עם תחתית מתפרקת. מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות.
  3. מכינים קרם שוקולד: מחממים במיקרוגל 3/4 מיכל שמנת מתוקה, שוקולד חלב וקפה, וטורפים להמסה. מוזגים בעדינות על תחתית הפירורים ומחזירים למקפיא, ל-20 דקות התייצבות.
  4. מסדרים בננות, מכינים את שכבת קצפת ומקשטים: פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים בצפיפות במעגלים מעל הקרם.
  5. במיקסר מקציפים ¼1 מיכלים של שמנת מתוקה, סוכר וקפה לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים תלוליות קצפת מעל הקרם.
  6. מקשטים בפירורי עוגיות ששמרנו בצד ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגה של קרין גורן לשבת: פאי שוקולד, בננות וקפה ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    חנה בן ארבון

    האם אפשרי לוותר על הקצפת מעל השוקולד ולפזר פירורי עוגיות

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חנה, בוודאי. נשמע טוב!

      Avatar
      מערכת Foody

      בקרם שוקולד אפשר לוותר על הקפה. בקצפת קפה אפשר להחליף את הקפה בכף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד.

      Avatar
      מערכת Foody

      למה שיירקבו?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות