-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.6 קק״ל 2443.1 קק״לפחמימות 21.1 גרם 253.4 גרםשומן 11.9 גרם 142.9 גרםנתרן 16.6 מ״ג 199.4 מ״גחלבון 3.1 גרם 37.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.1 גרםשומן רווי 6.0 גרם 72.4 גרםכולסטרול 30.0 מ״ג 359.9 מ״גסידן 3.5 מ״ג 42.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 8.0 מ״ג 96.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות204
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.6 קק״ל 2443.1 קק״לפחמימות 21.1 גרם 253.4 גרםשומן 11.9 גרם 142.9 גרםנתרן 16.6 מ״ג 199.4 מ״גחלבון 3.1 גרם 37.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.1 גרםשומן רווי 6.0 גרם 72.4 גרםכולסטרול 30.0 מ״ג 359.9 מ״גסידן 3.5 מ״ג 42.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 8.0 מ״ג 96.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
תפופאי? בהחלט! מלבני בצק פריכים במילוי קוביות תפוחים רכות ומתוקות, ממש כמו ברשתות מזון מהיר, מינוס הטיגון
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 204 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה
-
2 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
2כפות או 30 גרם חמאה
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
1 כף דבש
-
1/2חבילה או 500 גרם בצק עלים
אופן הכנה
- ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את התפוחים מסוג פינק ליידי, מערבבים ומבשלים 3 דקות.
- מוסיפים למחבת את הקינמון והדבש, מערבבים וממשיכים לבשל כ-8 דקות, עד שהתפוחים מעט מתרככים.
- מסירים מהאש ומניחים בצד להצטננות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פותחים גליל הבצק וחותכים למרובעים של 12 ס”מ על 12 ס”מ.
- מניחים באמצע הבצק 3 כפיות ממלית התפוחים שהכנו.
- מברישים את קצוות הבצק עם הביצה הטרופה וסוגרים את הבצק כך שמלית התפוחים בפנים והבצק מקבל צורה מלבנית.
- מהדקים היטב את הקצוות של הבצק עם קצות האצבעות או עם מזלג, ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את המאפה בביצה טרופה.
- חורצים עם סכין שלושה פסים צרים בחלק העליון של המאפה, כדי שהאדים יצאו בזמן האפייה, ובוזקים מעל מעט סוכר.
- אופים בתנור 15 דקות עד שהמאפים שלנו זהובים. בתאבון!
אופן הכנה
- ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את התפוחים מסוג פינק ליידי, מערבבים ומבשלים 3 דקות.
- מוסיפים למחבת את הקינמון והדבש, מערבבים וממשיכים לבשל כ-8 דקות, עד שהתפוחים מעט מתרככים.
- מסירים מהאש ומניחים בצד להצטננות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פותחים גליל הבצק וחותכים למרובעים של 12 ס”מ על 12 ס”מ.
- מניחים באמצע הבצק 3 כפיות ממלית התפוחים שהכנו.
- מברישים את קצוות הבצק עם הביצה הטרופה וסוגרים את הבצק כך שמלית התפוחים בפנים והבצק מקבל צורה מלבנית.
- מהדקים היטב את הקצוות של הבצק עם קצות האצבעות או עם מזלג, ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את המאפה בביצה טרופה.
- חורצים עם סכין שלושה פסים צרים בחלק העליון של המאפה, כדי שהאדים יצאו בזמן האפייה, ובוזקים מעל מעט סוכר.
- אופים בתנור 15 דקות עד שהמאפים שלנו זהובים. בתאבון!
הערות
- מומלץ להגיש לצד כדור גלידת וניל.
הערות
- מומלץ להגיש לצד כדור גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
וואווו מושלם
מושלם. הצליח לי.
משמח!
האם אפשר לעשות עם בצק פילו?
פחות יעבוד כאן. אם ניסית, עדכני איך יצא!