פודינג אורז וקינמון במרקם קטיפתי של קרין גורן

קרין גורן מכינה קינוח מתוק עם ניחוח נוסטלגי שיחזיר אתכם מיד לילדות - פודינג אורז וקינמון עם מרקם נימוח וקטיפתי
קרין גורן מכינה קינוח מתוק עם ניחוח נוסטלגי שיחזיר אתכם מיד לילדות - פודינג אורז וקינמון עם מרקם נימוח וקטיפתי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    504
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 504.0 קק״ל 2016.2 קק״ל
    פחמימות 44.3 גרם 177.2 גרם
    שומן 31.3 גרם 125.2 גרם
    נתרן 140.9 מ״ג 563.5 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 18.9 גרם 75.5 גרם
    כולסטרול 93.8 מ״ג 375.0 מ״ג
    סידן 290.9 מ״ג 1163.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 375.5 מ״ג 1502.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    504
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 504.0 קק״ל 2016.2 קק״ל
    פחמימות 44.3 גרם 177.2 גרם
    שומן 31.3 גרם 125.2 גרם
    נתרן 140.9 מ״ג 563.5 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 18.9 גרם 75.5 גרם
    כולסטרול 93.8 מ״ג 375.0 מ״ג
    סידן 290.9 מ״ג 1163.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 375.5 מ״ג 1502.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינוח אורז


אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז במסננת.
  2. ממלאים קצת מים בסיר ושופכים החוצה (צריך שהסיר יהיה רטוב, כך החלב לא יישרף בהמשך). מוזגים פנימה את החלב, מוסיפים את האורז ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  3. מנמיכים להבה ומבשלים 30 דקות בלי מכסה, עד שהאורז תפוח ורך. מסירים מהאש.
  4. מיד מוסיפים לאורז החם את הסוכר והקינמון ומערבבים בעדינות להמסה. זה טעים כבר עכשיו! מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
  5. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקצפת לאורז הקר ומערבבים בעדינות פנימה.
  6. מוזגים את הפודינג לגביעים, מפזרים מעט קינמון מעל ומגישים.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את הקינוח, מקשטים מעל בתוספות לפי הטעם: פירורי עוגיות, קוביות של פירות טריים וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פודינג אורז וקינמון במרקם קטיפתי של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      ואיך יצא?

    Avatar
    ורד בן

    אפשר להשתמש בקרם קוקוס במקום שמנת מתוקה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות