רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

פולנטה טבעונית עם פטריות מוקפצות – הכי דומה למחניודה!

איך מכינים פולנטה טבעונית בלי חלב ובטעם קרמי עשיר כמו של מחניודה? משתמשים בסויה מיוחדת לבישול ומוסיפים פטריות מוקפצות מעל בדיוק כמו במסעדה
איך מכינים פולנטה טבעונית בלי חלב ובטעם קרמי עשיר כמו של מחניודה? משתמשים בסויה מיוחדת לבישול ומוסיפים פטריות מוקפצות מעל בדיוק כמו במסעדה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    556
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 556.3 קק״ל 2225.2 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 31.5 גרם
    שומן 25.3 גרם 101.0 גרם
    נתרן 977.6 מ״ג 3910.2 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 65.6 מ״ג 262.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    556
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 556.3 קק״ל 2225.2 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 31.5 גרם
    שומן 25.3 גרם 101.0 גרם
    נתרן 977.6 מ״ג 3910.2 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 65.6 מ״ג 262.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור

אם אתם רגישים לחלב או טבעונים, וחושקים בפולנטה מפנקת וטעימה – זה הפתרון שלכם! פולנטה טבעונית בטעם עשיר וקרמי, שום מוצר מן החי לא יחסר לכם כאן, זו הבטחה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פולנטה

פטריות מוקפצות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפולנטה: ראשית, מביאים לרתיחה בסיר גדול את משקה הסויה ואת שמנת הסויה לבישול.
  2. שנית, מוסיפים את קמח התירס, מערבבים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב מתמיד, במשך כ-5 דקות עד לקבלת פולנטה במרקם קטיפתי.

    פולנטה טבעונית 2
    מביאים לרתיחה את משקה הסויה ואת שמנת הסויה לבישול

  3. מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים עוד דקה ומכבים את האש.
  4. מכינים את הפטריות: מחממים את השמן במחבת.
  5. מטגנים את הפטריות תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות עד שהן מתחילות להתכווץ ולהזהיב.
    פולנטה טבעונית 4
    מקפיצים את הפטריות עד להזהבה

    מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.

  6. מניחים את הפולנטה בצלחת, עורמים מעל את הפטריות המוקפצות, מפזרים פטרוזיליה וצנוברים ומגישים מיד.

    פולנטה טבעונית 1
    פולנטה טבעונית עם פטריות מוקפצות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שירז קדמי

    כמה חיפשתי מתכון לזה.. אני טבעונית וממש בא לי בזמן!!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירז! איזה כיף לשמוע. ספרי לנו איך יצא

קטגוריות

אביזרים

טכניקות