פוקאצ’ה לארוחת בוקר הכי מפנקת שיש!

מאפה שמכיל את כל מה שצריך כדי לפתוח את הבוקר כמו שצריך - פוקאצ'ה לארוחת בוקר מפנקת וטעימה עם ביצים, גבינת מוצרלה ועגבניות שרי
מאפה שמכיל את כל מה שצריך כדי לפתוח את הבוקר כמו שצריך - פוקאצ'ה לארוחת בוקר מפנקת וטעימה עם ביצים, גבינת מוצרלה ועגבניות שרי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1791
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1790.5 קק״ל 1790.5 קק״ל
    פחמימות 206.8 גרם 206.8 גרם
    שומן 67.6 גרם 67.6 גרם
    נתרן 4616.6 מ״ג 4616.6 מ״ג
    חלבון 89.5 גרם 89.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 1240.6 מ״ג 1240.6 מ״ג
    סידן 800.4 מ״ג 800.4 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 1448.1 מ״ג 1448.1 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1791
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1790.5 קק״ל 1790.5 קק״ל
    פחמימות 206.8 גרם 206.8 גרם
    שומן 67.6 גרם 67.6 גרם
    נתרן 4616.6 מ״ג 4616.6 מ״ג
    חלבון 89.5 גרם 89.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 1240.6 מ״ג 1240.6 מ״ג
    סידן 800.4 מ״ג 800.4 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 1448.1 מ״ג 1448.1 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תוספות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל מרכיבי הבצק, למעט המלח לתוך קערת המיקסר עם וו לישה.
  2. מפעילים את האינדוקציה לחום של 30 מעלות ומערבלים במהירות בינונית במשך 6 דקות לאיחוד החומרים וקבלת בצק רך ואלסטי.
  3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במשך 2 דקות נוספות.
  4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים במשך 25 דקות.
  5. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  6. מקמחים קלות את משטח העבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס”מ ומכניסים לתוך תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
  7. שוברים את הביצים בארבעה מקומות שונים על פני הפוקאצ’ה, מטביעים בין לבין את עגבניות השרי, מפזרים את הבצל והגבינה ומתבלים במלח הגס, הפלפל, שבבי הצ’ילי (לא חובה) ושמן הזית.
  8. אופים במשך 13-14 דקות עד שהפוקאצ’ה משחימה והביצים מוכנות.
  9. מוציאים את הפוקאצ’ה מהתנור, בוזקים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.
פוקאצ'ה לארוחת בוקר 2
פוקאצ’ה לארוחת בוקר. צילום: נמרוד סונדרס, וידאו: אלי סטרול, סטיילינג: נעמה חן

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה לארוחת בוקר הכי מפנקת שיש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות