פחזניות מלוחות במילוי גבינת בצל ירוק לבראנץ’ מושלם

מנה מטריפה לבר מלוחים באירוע בראנץ' - פחזניות מלוחות ממולאות בגבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק שחוסכת הרבה זמן. אל תתפלאו אם הכל יתחסל בשתי דקות!
מנה מטריפה לבר מלוחים באירוע בראנץ' - פחזניות מלוחות ממולאות בגבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק שחוסכת הרבה זמן. אל תתפלאו אם הכל יתחסל בשתי דקות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 110.8 קק״ל 3323.8 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 259.2 גרם
    שומן 7.2 גרם 215.4 גרם
    נתרן 311.4 מ״ג 9340.8 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 115.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 99.4 גרם
    כולסטרול 70.8 מ״ג 2125.4 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 822.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 54.8 מ״ג 1643.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 110.8 קק״ל 3323.8 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 259.2 גרם
    שומן 7.2 גרם 215.4 גרם
    נתרן 311.4 מ״ג 9340.8 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 115.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 99.4 גרם
    כולסטרול 70.8 מ״ג 2125.4 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 822.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 54.8 מ״ג 1643.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור

פחזניות לא חייבות להיות מתוקות. הכינו פחזניות מלוחות עם קראסט פרמזן וגבינת סימפוניה בצל ירוק מושלמת למילוי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק רבוך

קישוט


 אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכניסים לסיר מים, חמאה, מלח וסוכר, ומביאים לרתיחה.
  3. כשהמים רותחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  4. מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים מעט כדי לקרר את הבצק.
  5. מוסיפים את הביצים בהדרגה, ומערבלים אחרי כל ביצה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  6. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנטר מתאים ומזלפים פחזניות.
  7. מגרדים פרמזן מעל הפחזניות.
  8. אופים במשך כ-30 דקות.
  9. מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים.
  10. ממלאים שק זילוף עם צנטר כוכב בגבינת סימפוניה עם בצל ירוק.
  11. חוצים כל פחזניה ל-2 וממלאים בגבינה בעזרת שק הזילוף.
  12. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ופיסטוקים קצוצים.

    פחזניות מלוחות1
    פחזניות מלוחות. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

@foody_il פחזניה מלוחה אווירית עם מילוי גבינה! #פחזניות #מתכון #גבינה ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יערית שוחט

    רעיון מצויין לבראנץ של שבת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות