הכי פיין שיש – פטריות פורטבלו ממולאות בגבינת חלומי

מחפשים מנה ראשונה, מרשימה וטעימה במינימום מאמץ ועבודה? למה שלא תכינו פטריות פורטבלו ממולאות בגבינת חלומי? פטריות צלויות עם מלית רכה ונמתחת של גבינה
מחפשים מנה ראשונה, מרשימה וטעימה במינימום מאמץ ועבודה? למה שלא תכינו פטריות פורטבלו ממולאות בגבינת חלומי? פטריות צלויות עם מלית רכה ונמתחת של גבינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    658
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.3 קק״ל 2633.1 קק״ל
    פחמימות 47.5 גרם 189.9 גרם
    שומן 43.7 גרם 174.9 גרם
    נתרן 1484.9 מ״ג 5939.8 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 78.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 22.4 גרם 89.4 גרם
    כולסטרול 89.8 מ״ג 359.0 מ״ג
    סידן 107.9 מ״ג 431.8 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 774.7 מ״ג 3098.9 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    658
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.3 קק״ל 2633.1 קק״ל
    פחמימות 47.5 גרם 189.9 גרם
    שומן 43.7 גרם 174.9 גרם
    נתרן 1484.9 מ״ג 5939.8 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 78.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 22.4 גרם 89.4 גרם
    כולסטרול 89.8 מ״ג 359.0 מ״ג
    סידן 107.9 מ״ג 431.8 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 774.7 מ״ג 3098.9 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

איזה כיף זה פטריות פורטובלו, איזה כיף זו גבינת חלומי וכשזה בא ביחד אין יותר טוב וכיף מזה.
מנה פשוטה וקלה שתהפוך את השולחן הביתי שלכם למסעדה של ממש ואתכם לשפים – לפחות בפני החברים שלכם. שלא נדבר על הריח שזה עושה בבית.


כמה עובדות על פטריות שאולי לא ידעתם: הפטריות מהוות מקור מצוין למינרלים וויטמינים רבים. הן דלות בקלוריות ומלאות מים, מלאות בחומצות חיוניות וויטמינים.

אז יאלה למה אתם מחכים? בתאבון!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליו את הפטריות (ללא רגל) כאשר חלקן העליון מונח כלפי מטה (כמו קערות).
  3. חותכים את החמאה ל-4 קוביות במשקל של 25 גרם לקובייה, מניחים על כל פטריה קובייה אחת, מפזרים מעט מלח ופלפל שחור טחון.
  4. טוחנים במעבד מזון תרד, בצל, שום, גבינת חלומי ופירורי לחם לתערובת אחידה.
  5. ממלאים את הפטריות בתערובת, מטפטפים מעט שמן זית מעל כל פטריה ושוב מתבלים במעט מלח ומעט פלפל.
  6. מכניסים לתנור (ללא כיסוי) למשך 15 דקות או עד שהפטריה אפויה והתערובת נמסה ומזהיבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי פיין שיש – פטריות פורטבלו ממולאות בגבינת חלומי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מרק פלג

    עשיתי והיה טעים אבל לא יצא לי חתיכןת גדולות כמו התמונה.איך מגגיעם למצב שכזה

      Avatar
      מערכת Foody

      צריך להכין בפטריות הכי גדולות שמוצאים. בהצלחה.

    Avatar
    דוד כהן

    מה אפשר במקום התרד? או שבלי?

      Avatar
      מערכת Foody

      שלום, אפשר גם בלי תרד אבל אז כדאי להוסיף ירק אחר במקום כמו למשל: מנגולד או פלפל או כרישה. אפשר גם תערובת של גבינות בלבד עם בצל. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות