פטריות מטוגנות קוריאניות: פטריות קריספיות עם רוטב נהדר

תשכחו כל מה שאתם יודעים על פטריות מטוגנות, ודמיינו אותן עסיסיות מבפנים, קריספיות מבחוץ, ומשתכשכות ברוטב חריף מתוק. אתם עדיין כאן?
תשכחו כל מה שאתם יודעים על פטריות מטוגנות, ודמיינו אותן עסיסיות מבפנים, קריספיות מבחוץ, ומשתכשכות ברוטב חריף מתוק. אתם עדיין כאן?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.2 קק״ל 312.8 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 65.5 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
    נתרן 305.2 מ״ג 1221.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.6 מ״ג 58.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 154.6 מ״ג 618.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    78
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 78.2 קק״ל 312.8 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 65.5 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
    נתרן 305.2 מ״ג 1221.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.6 מ״ג 58.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 154.6 מ״ג 618.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור

אם כתוספת מהממת לארוחה אסיאתית, ואם כעיקרית קלה לצד אורז לבן – פטריות מטוגנות קריספיות בסגנון קוריאני, הן הדבר שרציתם ואפילו לא ידעתם שאתם רוצים! ומה שהכי כיף במתכון הזה? את העיקרון של טבילת ירקות בטמפורה ושידוכם לרוטב המושלם הזה, תוכלו לגוון עם כל ירק שאתם אוהבים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פטריות

רוטב


אופן הכנה

  1. טורפים בקערה גדולה את קמח הטמפורה ומי הסודה לתערובת אחידה במרקם טחינה דלילה.
  2. מעבירים את הפטריות לקערה עם הטמפורה ומערבבים היטב עד שהן מכוסות מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק.

    פטריות מטוגנות 5
    פטריות מטוגנות קריספיות נהדרות

  4. מטגנים את הפטריות בכמה סבבים עד שהן מזהיבות ומעבירים לקערה מרופדת עם נייר סופג.
  5. בינתיים מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים במחבת ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומשאירים את הרוטב במחבת.
  6. מוסיפים את הפטריות וחתיכות הפלפלים לתוך הסיר עם הרוטב ומערבבים עד שהכל מצופה בזיגוג מבריק.
  7. מפזרים שומשום בטעם סויה ומגישים.

    פטריות מטוגנות 7
    פטריות מטוגנות. צילום: נמרוד סונדרס, עיצוב: יעל לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פטריות מטוגנות קוריאניות: פטריות קריספיות עם רוטב נהדר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ד

    נראה טובבב… קמח טמפורה – אפשר להכין לבד?

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה! קמח טמפורה הוא מוצר מוכן 🙂 בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות