פילה דג ברוטב חמאה ופונזו

ארוחת צהריים קלה וטעימה! מתכון של פילה דג לבן מטוגן עם רוטב חמאה וסויה פונזו משגע עם בצל ירוק מעל שמגישים לצד סלט לבבות חסה והדרים
ארוחת צהריים קלה וטעימה! מתכון של פילה דג לבן מטוגן עם רוטב חמאה וסויה פונזו משגע עם בצל ירוק מעל שמגישים לצד סלט לבבות חסה והדרים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    637
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 636.5 קק״ל 1273.0 קק״ל
    פחמימות 28.0 גרם 56.0 גרם
    שומן 35.7 גרם 71.3 גרם
    נתרן 585.3 מ״ג 1170.6 מ״ג
    חלבון 55.2 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 176.3 מ״ג 352.6 מ״ג
    סידן 76.1 מ״ג 152.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 1294.5 מ״ג 2589.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    637
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 636.5 קק״ל 1273.0 קק״ל
    פחמימות 28.0 גרם 56.0 גרם
    שומן 35.7 גרם 71.3 גרם
    נתרן 585.3 מ״ג 1170.6 מ״ג
    חלבון 55.2 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 176.3 מ״ג 352.6 מ״ג
    סידן 76.1 מ״ג 152.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 1294.5 מ״ג 2589.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת.

    מחממים שמן במחבת
    מחממים שמן במחבת. צילום: נמרוד סונדרס

  2. ממליחים ומפלפלים את הדגים, ומקמחים בקמח. מנערים את העודפים.
    ממליחים ומפלפלים
    ממליחים ומפלפלים. צילום: נמרוד סונדרס

    מקמחים בקמח
    מקמחים בקמח. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת.
    מטגנים צד אחד
    מטגנים צד אחד. צילום: נמרוד סונדרס

    מטגנים צד שני
    מטגנים צד שני. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מנגבים את המחבת ומחממים אותה שוב. מוסיפים את החמאה ורוטב הסויה פונזו, מערבבים ומבשלים יחד עד להמסה מלאה.
    מוסיפים חמאה
    מוסיפים את החמאה. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים רוטב פונזו
    מוסיפים את רוטב הסויה פונזו. צילום: נמרוד סונדרס

    מבשלים יחד את החמאה והרוטב פונזו
    מבשלים יחד עד להמסה. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מחזירים את הדגים למחבת ומקפיצים ברוטב במשך דקה נוספת.

    מחזירים את הדג לרוטב
    מחזירים את הדג למחבת לבישול קצר ברוטב. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מפזרים בצל ירוק ומגישים לצד סלט קטן של לבבות חסה והדרים.

    פילה דג בלי המוצר
    מגישים לצד סלט לבבות חסה עם פלחי תפוז ולימון. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג ברוטב חמאה ופונזו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות