פיצה בשר מטריפה לא מהעולם הזה!

פיצה בשר מבצק שמרים נפלא עם מלית של בשר טחון מתובל ומעל זילוף של טחינה טעימה - כל מה שצריך לארוחה כיפית בביס אחד!
פיצה בשר מבצק שמרים נפלא עם מלית של בשר טחון מתובל ומעל זילוף של טחינה טעימה - כל מה שצריך לארוחה כיפית בביס אחד!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1397
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1396.5 קק״ל 11172.1 קק״ל
    פחמימות 112.7 גרם 901.5 גרם
    שומן 74.3 גרם 594.4 גרם
    נתרן 1965.2 מ״ג 15721.5 מ״ג
    חלבון 65.6 גרם 524.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 64.1 גרם
    שומן רווי 14.8 גרם 118.6 גרם
    כולסטרול 170.6 מ״ג 1365.0 מ״ג
    סידן 121.2 מ״ג 969.2 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 77.3 מ״ג
    אשלגן 1037.8 מ״ג 8302.5 מ״ג
    אבץ 14.3 מ״ג 114.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1397
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1396.5 קק״ל 11172.1 קק״ל
    פחמימות 112.7 גרם 901.5 גרם
    שומן 74.3 גרם 594.4 גרם
    נתרן 1965.2 מ״ג 15721.5 מ״ג
    חלבון 65.6 גרם 524.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 64.1 גרם
    שומן רווי 14.8 גרם 118.6 גרם
    כולסטרול 170.6 מ״ג 1365.0 מ״ג
    סידן 121.2 מ״ג 969.2 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 77.3 מ״ג
    אשלגן 1037.8 מ״ג 8302.5 מ״ג
    אבץ 14.3 מ״ג 114.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
25 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית בשר

טחינה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את בצק הפיצה: בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים פרט למלח במשך 8 דקות.
  2. מוסיפים את המלח ולשים במשך 2 דקות נוספות.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
  4. מכינים את מלית הבשר: במחבת רחבה מחממים שמן זית, מטגנים את הבצלים והבשר הטחון עד להזהבה ואידוי מרבית הנוזלים.
  5. מוסיפים את התבלינים ומטגנים במשך 2 דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים בבישול.
  6. מבשלים את התערובת במשך 15 דקות עד שהבשר יהיה מוכן.
  7. פותחים את בצק הפיצה על משטח עליו מפוזר סולת/קמח תירס.
  8. מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים מעל את תערובת הבשר כך שיישארו דפנות לפיצה ללא מילוי.
  9. מתפיחים במשך 20 דקות נוספות.
  10. מחממים תנור לחום של 210 מעלות טורבו ואופים במשך 15-20 דקות.
  11. מכינים את הטחינה: מערבבים את כל החומרים ביחד ומתבלים לפי הטעם. יש להוסיף את הנוזלים בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
  12. חותכים את הפיצה לחתיכות לפי כמות הסועדים, מקשטים בטחינה, פטרוזיליה וירקות טריים ומגישים.

הערות

  • ניתן להוסיף לתערובת הבשר צנוברים או זיתים פרוסים.
  • ניתן למלא את הבצק בבשר, לסגור אותו למעין סמבוסק ולאפות אותו שלם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה בשר מטריפה לא מהעולם הזה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להכין גם ללא, אך לשים לב שיש מספיק קמח תוך כדי הכנת הבצק. בהצלחה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות