ללא גלוטן: פיצה עם קראסט אורז, יאמי!

רגישים לגלוטן? זו הפיצה בשבילכם - פיצה ללא גלוטן עם קראסט שעשוי מאורז מלא ועליה רוטב עגבניות מתובל וגבינת מוצרלה. תענוג!
רגישים לגלוטן? זו הפיצה בשבילכם - פיצה ללא גלוטן עם קראסט שעשוי מאורז מלא ועליה רוטב עגבניות מתובל וגבינת מוצרלה. תענוג!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1871
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1870.6 קק״ל 1870.6 קק״ל
    פחמימות 266.6 גרם 266.6 גרם
    סוכר 29.1 גרם 29.1 גרם
    שומן 55.1 גרם 55.1 גרם
    נתרן 2640.4 מ״ג 2640.4 מ״ג
    חלבון 73.1 גרם 73.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 22.9 גרם 22.9 גרם
    כולסטרול 647.4 מ״ג 647.4 מ״ג
    סידן 747.9 מ״ג 747.9 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1193.7 מ״ג 1193.7 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1871
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1870.6 קק״ל 1870.6 קק״ל
    פחמימות 266.6 גרם 266.6 גרם
    סוכר 29.1 גרם 29.1 גרם
    שומן 55.1 גרם 55.1 גרם
    נתרן 2640.4 מ״ג 2640.4 מ״ג
    חלבון 73.1 גרם 73.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 22.9 גרם 22.9 גרם
    כולסטרול 647.4 מ״ג 647.4 מ״ג
    סידן 747.9 מ״ג 747.9 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 1193.7 מ״ג 1193.7 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


פיצה

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים ואבקת מרק הפטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן.
  3. מעבירים את האורז לקערה, מאווררים בעזרת מזלג ומצננים לטמפרטורת החדר (אפשר להשתמש גם בשאריות אורז).
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. משמנים קלות תבנית פיצה.
  5. מוסיפים לקערת האורז את הביצים וטורפים מהר. מתבלים ומערבבים שוב.
  6. משטחים את תערובת האורז בתבנית פיצה לשכבה אחידה ואופים במשך 6-7 דקות עד שהקראסט מתייצב ומתחיל להזהיב.
  7. מוציאים את הקראסט מהתנור (לא מכבים אותו) ומורחים מעליו את רוטב העגבניות.
  8. מפזרים מעל את הגבינה והתוספות ומחזירים לתנור למשך 20 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והתוספות עשויות.
  9. מוציאים את הפיצה מהתנור, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
פיצה ללא גלוטן 2
פיצה ללא גלוטן. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ללא גלוטן: פיצה עם קראסט אורז, יאמי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות