פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות
אנחנו אוהבים לאכול פיצה בכל שעה ביום, ולכן המתכון הזה של איילת הירשמן מתאים לנו בדיוק - פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות נמסות
אנחנו אוהבים לאכול פיצה בכל שעה ביום, ולכן המתכון הזה של איילת הירשמן מתאים לנו בדיוק - פיצת ארוחת בוקר עם ביצים וגבינות נמסות
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 646.2 קק״ל 2584.9 קק״לפחמימות 58.8 גרם 235.4 גרםשומן 32.7 גרם 130.9 גרםנתרן 1270.1 מ״ג 5080.4 מ״גחלבון 28.2 גרם 112.9 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 9.8 גרם 39.4 גרםכולסטרול 318.3 מ״ג 1273.1 מ״גסידן 358.8 מ״ג 1435.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 208.1 מ״ג 832.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות646
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 646.2 קק״ל 2584.9 קק״לפחמימות 58.8 גרם 235.4 גרםשומן 32.7 גרם 130.9 גרםנתרן 1270.1 מ״ג 5080.4 מ״גחלבון 28.2 גרם 112.9 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 9.8 גרם 39.4 גרםכולסטרול 318.3 מ״ג 1273.1 מ״גסידן 358.8 מ״ג 1435.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 208.1 מ״ג 832.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 646 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 כפית שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר לבן
-
2/3 כוס מים פושרים
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 כפות קמח תירס אינסטנט
תוספות
-
150 גרם גבינת פרמזן
-
4 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערית את השמרים, הסוכר והמים, מערבבים ומשהים כעשר דקות, עד שהשמרים תוססים.
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, המלח והשמן. מוסיפים את עיסת השמרים. מעבדים במיקסר במהירות בינונית כ-15 דקות. הבצק מוכן כשהוא גמיש מאוד וחלק.
- משמנים קערה בשמן זית ומעבירים אליה את הבצק. מכסים במגבת ומניחים לתפיחה במקום חמים כחצי שעה.
- משמנים תבנית בשכבה דקה של שמן זית ומפזרים קמח תירס ליצירת שכבה דקה.
- מקמחים משטח עבודה בקמח לבן, מניחים את הבצק על המשטח, מוציאים ממנו את האוויר בעזרת האגרופים ומרדדים במערוך או בידיים לעלה בגודל התבנית. מעבירים לתבנית ומשהים חצי שעה נוספת במקום חמים.
- חצי שעה לפני שרוצים לאפות: מחממים את התנור ל-220 מעלות.
- מגררים את גבינת הפרמזן בפומפייה גסה.
- מפזרים על הבצק את הגבינות, יוצרים שש גומות קטנות לביצים ויוצקים אותן בעדינות לגומה. מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- אופים 12-15 דקות, עד שהבצק מזהיב קצת בקצוות, הגבינות נמסות והביצים עשויות.
- מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי פטרוזיליה קצוצים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערית את השמרים, הסוכר והמים, מערבבים ומשהים כעשר דקות, עד שהשמרים תוססים.
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, המלח והשמן. מוסיפים את עיסת השמרים. מעבדים במיקסר במהירות בינונית כ-15 דקות. הבצק מוכן כשהוא גמיש מאוד וחלק.
- משמנים קערה בשמן זית ומעבירים אליה את הבצק. מכסים במגבת ומניחים לתפיחה במקום חמים כחצי שעה.
- משמנים תבנית בשכבה דקה של שמן זית ומפזרים קמח תירס ליצירת שכבה דקה.
- מקמחים משטח עבודה בקמח לבן, מניחים את הבצק על המשטח, מוציאים ממנו את האוויר בעזרת האגרופים ומרדדים במערוך או בידיים לעלה בגודל התבנית. מעבירים לתבנית ומשהים חצי שעה נוספת במקום חמים.
- חצי שעה לפני שרוצים לאפות: מחממים את התנור ל-220 מעלות.
- מגררים את גבינת הפרמזן בפומפייה גסה.
- מפזרים על הבצק את הגבינות, יוצרים שש גומות קטנות לביצים ויוצקים אותן בעדינות לגומה. מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- אופים 12-15 דקות, עד שהבצק מזהיב קצת בקצוות, הגבינות נמסות והביצים עשויות.
- מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי פטרוזיליה קצוצים.
הערות
- לגרסה פיקנטית, אפשר להוסיף בשלב ההגשה גם פלפל חריף אדום קצוץ
הערות
- לגרסה פיקנטית, אפשר להוסיף בשלב ההגשה גם פלפל חריף אדום קצוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן