פיש אנד צ’יפס נוסח ישראל

אוכל הרחוב הכי כיפי וקראנצ'י - קבלו מתכון קל להכנה לפיש אנד צ'יפס בסגנון ישראלי טרי ועסיסי, לצד מטבל חרפרף וקיבלתם מנה שהכי כיף לנשנש, אפילו בעמידה!
אוכל הרחוב הכי כיפי וקראנצ'י - קבלו מתכון קל להכנה לפיש אנד צ'יפס בסגנון ישראלי טרי ועסיסי, לצד מטבל חרפרף וקיבלתם מנה שהכי כיף לנשנש, אפילו בעמידה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.2 קק״ל 1632.9 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 145.0 גרם
    שומן 11.6 גרם 46.3 גרם
    נתרן 486.2 מ״ג 1944.9 מ״ג
    חלבון 29.9 גרם 119.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 68.2 מ״ג 272.6 מ״ג
    סידן 31.5 מ״ג 125.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 645.5 מ״ג 2582.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.2 קק״ל 1632.9 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 145.0 גרם
    שומן 11.6 גרם 46.3 גרם
    נתרן 486.2 מ״ג 1944.9 מ״ג
    חלבון 29.9 גרם 119.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 68.2 מ״ג 272.6 מ״ג
    סידן 31.5 מ״ג 125.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 645.5 מ״ג 2582.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה מערבבים את הטמפורה, הבירה, הפפריקה מעושנת וקורט מלח עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי.
    מערבבים בקערה את הטמפורה, הבירה, הפפריקה מעושנת וקורט מלח. צילום: שניר גואטה
    מערבבים בקערה את הטמפורה, הבירה, הפפריקה מעושנת וקורט מלח. צילום: שניר גואטה

    מערבבים עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי. צילום: שניר גואטה
    מערבבים עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי. צילום: שניר גואטה

  2. את תפוחי האדמה מקלפים ופורסים דק ככל הניתן ומעבירים לקערה עם מים ומעט מלח.

    פורסים את תפו"א דק. צילום: שניר גואטה
    פורסים את תפו”א דק. צילום: שניר גואטה

  3. מחממים בסיר רחב ועמוק את השמן לטיגון.
  4. את פילה הדג חותכים לאצבעות בגודל שווה, טובלים בקמח ואחר כך טובלים בבלילה - חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט.
    חותכים את הברמונדי לאצבעות בגודל שווה. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הדג לאצבעות בגודל שווה. צילום: שניר גואטה

    חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט. צילום: שניר גואטה
    חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט. צילום: שניר גואטה

  5. מכניסים את הדגים לשמן החם ומטגנים כ-4-6 דקות מכל צד עד שמתקבל צבע זהוב. (שימו לב לא להכניס לשמן יותר מידי דגים ביחד כי השמן מתקרר).

    מטגנים את אצבעות הברמונדי. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את אצבעות הדג. צילום: שניר גואטה

  6. את תפוחי האדמה הפרוסים מסננים היטב מהמים. מצפים אותם במעט קמח שיקבלו מעטפת דקיקה ומטגנים בשמן חם (לא הכל ביחד, בכמה חלקים).
    מצפים את תפו"א במעט קמח ומטגנים. צילום: שניר גואטה
    מצפים את תפו”א במעט קמח ומטגנים. צילום: שניר גואטה

    עד קבלת צבע זהוב. צילום: שניר גואטה
    עד קבלת צבע זהוב. צילום: שניר גואטה

  7. מוציאים את תפוחי האדמה למסננת עם נייר סופג ומתבלים במעט מלח וגרידת לימון בעוד הצ’יפס חם.
  8. בקערה קטנה מערבבים מיונז עם פלפל שיפקה קצוץ דק ומגישים!

    פיש אנד צ'יפס ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    פיש אנד צ’יפס ישראלי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיש אנד צ’יפס נוסח ישראל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אכן כן. ניתן לרכוש גרידת לימון “מוכנה” אבל הכי כיף לגרור לבד ולהינות מריח טרי של קליפת לימון ((:

    Avatar
    מרינה יוחננוב

    אין על דגים אך אני אוהבת!+

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות