פנקוטה שוקולד ברוטב שוקולד

שי-לי ליפא מכינה את הקינוח האיטלקי הכי טעים בגרסה קצת אחרת - פנקוטה שוקולד, קינוח במרקם קטיפתי עם רוטב שוקולד מעל
שי-לי ליפא מכינה את הקינוח האיטלקי הכי טעים בגרסה קצת אחרת - פנקוטה שוקולד, קינוח במרקם קטיפתי עם רוטב שוקולד מעל
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.7 קק״ל 2557.3 קק״ל
    פחמימות 29.4 גרם 235.1 גרם
    שומן 20.4 גרם 163.5 גרם
    נתרן 20.3 מ״ג 162.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 39.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 103.1 גרם
    כולסטרול 3.3 מ״ג 26.6 מ״ג
    סידן 51.8 מ״ג 414.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 235.0 מ״ג 1880.1 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.7 קק״ל 2557.3 קק״ל
    פחמימות 29.4 גרם 235.1 גרם
    שומן 20.4 גרם 163.5 גרם
    נתרן 20.3 מ״ג 162.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 39.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 103.1 גרם
    כולסטרול 3.3 מ״ג 26.6 מ״ג
    סידן 51.8 מ״ג 414.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 235.0 מ״ג 1880.1 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקוטה

רוטב שוקולד


אופן הכנה

  1. יוצקים חלב לסיר, מפזרים מעל אבקת ג’לטין בשכבה אחידה ומשהים ל-10 דקות.
  2. בינתיים יוצקים שמנת מתוקה לסיר אחר ומוסיפים שוקולד מריר, סוכר ותמצית וניל. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד והסוכר נמסים. מביאים לרתיחה (נזהרים שהתערובת לא תגלוש) ומסירים מהלהבה.
  3. מחממים את הסיר עם תערובת הג’לטין על להבה נמוכה ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה (לא מרתיחים).
  4. יוצקים את תערובת השוקולד החמה על תערובת הג’לטין ומערבבים. מסננים דרך מסננת דקה ויוצקים לכלי סיליקון אישיים או כוסות חד פעמיות. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.

הערות

  • אפשר להכין את הפנקוטה בתבנית שקעים מסיליקון בצורות שונות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה שוקולד ברוטב שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות