פנקייקים בריאים מקמח כוסמין עם קוואקר

רוצים שהילדים יאכלו אוכל קצת יותר בריא? איילת הירשמן מלמדת להכין פנקייקים בריאים מקמח כוסמין עם קוואקר. מגישים עם פירות ונהנים
רוצים שהילדים יאכלו אוכל קצת יותר בריא? איילת הירשמן מלמדת להכין פנקייקים בריאים מקמח כוסמין עם קוואקר. מגישים עם פירות ונהנים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.0 קק״ל 1428.1 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 150.4 גרם
    שומן 5.8 גרם 70.0 גרם
    נתרן 199.1 מ״ג 2388.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 38.1 גרם
    כולסטרול 60.1 מ״ג 721.6 מ״ג
    סידן 33.2 מ״ג 398.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 30.0 מ״ג 359.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.0 קק״ל 1428.1 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 150.4 גרם
    שומן 5.8 גרם 70.0 גרם
    נתרן 199.1 מ״ג 2388.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 38.1 גרם
    כולסטרול 60.1 מ״ג 721.6 מ״ג
    סידן 33.2 מ״ג 398.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 30.0 מ״ג 359.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  2. חותכים את הפירות לקוביות בגודל ביס.
  3. שמים את החמאה בקערה שמתאימה למיקרוגל וממיסים. יוצקים בזהירות את החמאה לקערה גדולה.
  4. מוסיפים את החלמונים, היוגורט והחלב וטורפים במטרפה ידנית בכמה תנועות יעילות וקצרות, רק עד שהבלילה אחידה.
  5. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים את שני סוגי הקמח, הסוכר, המלח ושיבולת השועל, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  6. מוסיפים את תכולת קערת החלמונים והחלב לקערת הקמח, ומערבבים במטרפה רק עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את החלבונים, ומערבבים שוב בכמה תנועות קצרות.
  7. מחממים את המחבת מעל להבה בינונית ומרססים בתרסיס השמן. יוצקים לתוך המחבת תלוליות מהבלילה ומטגנים רק עד שמופיעות בועות בשולי הפנקייק, והוא מזהיב בצידו התחתון. הופכים ומטגנים עוד כמה שניות, רק עד הזהבה. לפני שממשיכים, בודקים אם צריך לשמן שוב את המחבת.
  8. מעבירים את הפנקייקים לצלחת הגשה בליווי מייפל, חמאה, דבש ופירות.

הערות

  • להגשה אפשר לבחור בכל פרי שאוהבים: תותים, ענבים, תפוזים או פירות יער
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייקים בריאים מקמח כוסמין עם קוואקר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    בלה

    בסרטון אין הפרדת ביצים, ובמתכון יש. אז מה נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      רצוי להפריד את הביצים ולעקוב אחרי המתכון הכתוב. תודה על התשומת לב.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות