פסטה אגוזי מלך וקולרבי

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים פסטה מיוחדת ולא שגרתית - פסטה אגוזי מלך וקולרבי עם עקצוץ פיקנטי של פלפל חריף. מנה קלה מאוד להכנה וטעימה במיוחד
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים פסטה מיוחדת ולא שגרתית - פסטה אגוזי מלך וקולרבי עם עקצוץ פיקנטי של פלפל חריף. מנה קלה מאוד להכנה וטעימה במיוחד
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 377.0 קק״ל 1507.8 קק״ל
    פחמימות 57.1 גרם 228.3 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.3 גרם
    נתרן 491.2 מ״ג 1964.7 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 52.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 109.7 מ״ג 438.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 78.3 מ״ג 313.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    377
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 377.0 קק״ל 1507.8 קק״ל
    פחמימות 57.1 גרם 228.3 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.3 גרם
    נתרן 491.2 מ״ג 1964.7 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 52.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 109.7 מ״ג 438.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 78.3 מ״ג 313.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים במחבת גדולה שמן זית שמן ומטגנים בו על אש בינונית את הקולרבי עם הפלפל הירוק, משך כעשרים דקות או עד שיזהיבו יפה.
  2. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כרבע כוס ממי הבישול.
  3. מוסיפים למחבת את השום ומוסיפים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
  4. סוחטים את הצימוקים, מוסיפים פנימה וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מוסיפים את הספגטי והמים ומערבבים היטב. מוסיפי לטגן כדקה נוספת מפזרים מעל את הגבינה, את אגוזי המלך והצנוברים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה אגוזי מלך וקולרבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות