פופאי היה עף על זה! פסטה אלי אוליו תרד ופטריות

בימים טרופים אלו הכי כיף לפנק את עצמכם ובני הבית בצלחת פסטה טעימה, אביבה רכליס מפנקת אתכם במתכון לפסטה אלי אוליו תרד ופטריות, רוטב אלי אוליו.
בימים טרופים אלו הכי כיף לפנק את עצמכם ובני הבית בצלחת פסטה טעימה, אביבה רכליס מפנקת אתכם במתכון לפסטה אלי אוליו תרד ופטריות, רוטב אלי אוליו.
  • אביבה רכליס
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    237
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.4 קק״ל 949.8 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 99.5 גרם
    שומן 37.2 גרם 148.9 גרם
    נתרן 2197.2 מ״ג 8788.9 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 86.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 74.2 גרם
    שומן רווי 26.1 גרם 104.3 גרם
    כולסטרול 48.8 מ״ג 195.3 מ״ג
    סידן 123.8 מ״ג 495.2 מ״ג
    ברזל 18.4 מ״ג 73.8 מ״ג
    אשלגן 188.4 מ״ג 753.8 מ״ג
    אבץ 17.7 מ״ג 70.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    237
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.4 קק״ל 949.8 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 99.5 גרם
    שומן 37.2 גרם 148.9 גרם
    נתרן 2197.2 מ״ג 8788.9 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 86.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 74.2 גרם
    שומן רווי 26.1 גרם 104.3 גרם
    כולסטרול 48.8 מ״ג 195.3 מ״ג
    סידן 123.8 מ״ג 495.2 מ״ג
    ברזל 18.4 מ״ג 73.8 מ״ג
    אשלגן 188.4 מ״ג 753.8 מ״ג
    אבץ 17.7 מ״ג 70.9 מ״ג
    סגור

קצת קשה לכתוב בימים האלה דברים שהייתי כותבת בשגרה אבל דבר אחד ברור לי: כשאני לבד ביום יום ובעלי בעבודה, אני שוקעת ברגיעה מוחלטת ושומעת את הצלילים המלטפים של יאנני והמוזיקה המרגיעה שלו.

ומאז שבעלי בבית, אני שומעת רק אותו.

בריאות ורגיעה ושהכל יעבור בשלום, אמן!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מים חמים בשביל הפסטה ומכינים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים מחבת גדולה ושמים יחד את השמן והחמאה, קוצצים את השום, הבצל והפטריות ומוסיפים למחבת החמה, מטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את התרד, מערבבים ומוסיפים את כל התבלינים. מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב ומוסיפים עוד 2-3 כפות שמן זית.
  4. מגישים עם פרמז’ן מגורד.

    פסטה אלי אוליו תרד ופטריות. צילום: אביבה רכליס
    פסטה אלי אוליו תרד ופטריות. צילום: אביבה רכליס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פופאי היה עף על זה! פסטה אלי אוליו תרד ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    אלכס

    אחלה מתכון! טעים ממש וקל להכנה. הוספתי גם זוקיני 🙂 תודה רבה!

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות