פסטה בולונז שילדים אוהבים

אין ילד שלא אוהב פסטה בולונז, אחת המנות הכי טעימות מהמטבח האיטלקי. הפעם משדרגים את הרוטב עם תוספת סויה, שילוב גאוני בין מזרח למערב
אין ילד שלא אוהב פסטה בולונז, אחת המנות הכי טעימות מהמטבח האיטלקי. הפעם משדרגים את הרוטב עם תוספת סויה, שילוב גאוני בין מזרח למערב
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    734
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 733.9 קק״ל 2201.7 קק״ל
    פחמימות 83.9 גרם 251.6 גרם
    שומן 26.4 גרם 79.2 גרם
    נתרן 411.0 מ״ג 1233.1 מ״ג
    חלבון 39.8 גרם 119.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 20.9 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 108.2 מ״ג 324.7 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 1256.7 מ״ג 3770.0 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 21.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    734
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 733.9 קק״ל 2201.7 קק״ל
    פחמימות 83.9 גרם 251.6 גרם
    שומן 26.4 גרם 79.2 גרם
    נתרן 411.0 מ״ג 1233.1 מ״ג
    חלבון 39.8 גרם 119.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 22.9 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 20.9 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 108.2 מ״ג 324.7 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 1256.7 מ״ג 3770.0 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 21.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בולונז


אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל והגזר וקוצצים לקוביות קטנות.
  2. קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
  3. בסיר רחב מאוד (או במחבת סוטאז’) מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
  5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו. מקפידים לערבב כדי שהבשר ייפרד ולא יהפוך לגוש אחד.
  6. מתבלים ברוטב הסויה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים ומערבבים. מתבלים בפלפל השחור והאורגנו או הבזיליקום ומבשלים במשך 30 דקות.
  7. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  8. מוסיפים את הפסטה לסיר עם רוטב הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם. אפשר לקשט בעלי הבזיליקום.

    רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה בולונז שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מילכי רכניצר

    זה פשוט מעדן ומעולה למנה עיקרית כשיש חגיגה

      Avatar
      מערכת Foody

      לחלוטין!

      Avatar
      מערכת Foody

      בגלל שמתבלים את הבולונז בסויה, אנחנו לא ממליצים להוסיף מלח לפני שטועמים. ובכל מקרה, תמיד ממליצים לטעום את התבשיל ולהוסיף לפי הטעם. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות