פסטה עם עוף וארטישוקים

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין פסטה נהדרת עם עוף וארטישוקים בתיבול מרווה ולימון מרענן
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין פסטה נהדרת עם עוף וארטישוקים בתיבול מרווה ולימון מרענן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.5 קק״ל 1313.9 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 28.0 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 4.2 מ״ג 16.6 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 181.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 110.1 מ״ג 440.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 167.5 מ״ג 670.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.5 קק״ל 1313.9 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 28.0 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.5 גרם
    נתרן 4.2 מ״ג 16.6 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 181.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 110.1 מ״ג 440.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 167.5 מ״ג 670.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה עם עוף


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. מסננים את הארטישוקים וחותכים לרבעים. חותכים את השום לפרוסות. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים גס את הבצל הסגול.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים 4 עלי מרווה, ממליחים ומפלפלים את העוף. מטגנים עד להזהבה קלה במשך 4-5 דקות. מוציאים לצלחת.
  3. מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן זית, 2 עלי מרווה, את השום ואת הבצל ומערבבים.
  4. מוסיפים את הארטישוקים, מערבבים וממשיכים לבשל.
  5. מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת, קליפת ומיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
  6. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה עם עוף וארטישוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות