פסטייה תרד וגבינות

מחפשים מאפה שונה ומיוחד? לכו על פסטייה תרד וגבינות: מאפה פריך של פילו במלית עשירה של תרד, גבינות קשות ועגבניות מיובשות שמכינים בתבנית אחת
מחפשים מאפה שונה ומיוחד? לכו על פסטייה תרד וגבינות: מאפה פריך של פילו במלית עשירה של תרד, גבינות קשות ועגבניות מיובשות שמכינים בתבנית אחת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4844
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4843.6 קק״ל 4843.6 קק״ל
    פחמימות 269.6 גרם 269.6 גרם
    שומן 353.3 גרם 353.3 גרם
    נתרן 9337.0 מ״ג 9337.0 מ״ג
    חלבון 155.7 גרם 155.7 גרם
    סיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 163.8 גרם 163.8 גרם
    כולסטרול 425.0 מ״ג 425.0 מ״ג
    סידן 2204.0 מ״ג 2204.0 מ״ג
    ברזל 35.4 מ״ג 35.4 מ״ג
    אשלגן 6260.3 מ״ג 6260.3 מ״ג
    אבץ 1401.5 מ״ג 1401.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4844
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4843.6 קק״ל 4843.6 קק״ל
    פחמימות 269.6 גרם 269.6 גרם
    שומן 353.3 גרם 353.3 גרם
    נתרן 9337.0 מ״ג 9337.0 מ״ג
    חלבון 155.7 גרם 155.7 גרם
    סיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 163.8 גרם 163.8 גרם
    כולסטרול 425.0 מ״ג 425.0 מ״ג
    סידן 2204.0 מ״ג 2204.0 מ״ג
    ברזל 35.4 מ״ג 35.4 מ״ג
    אשלגן 6260.3 מ״ג 6260.3 מ״ג
    אבץ 1401.5 מ״ג 1401.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


פסטייה

מלית


אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק הפילו לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה עגולה.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את התרד (אפשר בשני סבבים) ומאדים תוך ערבוב עד שהוא מתרכך ומאבד מנפחו.
  4. מעבירים את תכולת המחבת לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את שלוש הגבינות, העגבניות המיובשות והתבלינים ומערבבים היטב.
  5. מרכיבים את הפסטייה: משמנים עלי פילו בחמאה מומסת ומסדרים בתבנית בחפיפה, כך שהשוליים יצאו החוצה. תצטרכו בין 4 ל-6 עלים.
  6. ממלאים בתערובת הגבינות עם התרד והעגבניות המיובשות ומיישרים.
  7. מקפלים את קצוות הבצק על המלית ומברישים בחמאה.
  8. משמנים עוד 2-3 עלים, מכסים את הפסטייה ודוחפים את הקצוות פנימה, כדי שהפסטייה תהיה אטומה.
  9. משמנים שוב ומפזרים את השומשום. בעזרת סכין יוצרים חריצים ומסמנים 6-8 משולשים.
  10. אופים כ-40 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
  11. חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטייה תרד וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות