פפריקש – תבשיל בשר הונגרי עם פלפלים קלויים

אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    540
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 539.8 קק״ל 3239.0 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 79.1 גרם
    שומן 18.2 גרם 109.2 גרם
    נתרן 1173.8 מ״ג 7042.7 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 313.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.7 מ״ג 118.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 172.9 מ״ג 1037.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    540
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 539.8 קק״ל 3239.0 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 79.1 גרם
    שומן 18.2 גרם 109.2 גרם
    נתרן 1173.8 מ״ג 7042.7 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 313.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.7 מ״ג 118.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 172.9 מ״ג 1037.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
ישראל אהרוני
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ואת השום.
  2. מחממים שמן בסיר לחץ. כשהוא חם, מטגנים בו את הבצל, השום והקימל.
  3. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס”מ ומוסיפים לסיר. מטגנים 3 דקות.
  4. מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים לסיר עם המים.
  5. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, סוגרים את המכסה ומוסיפים לחץ. מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
  6. משחררים את הלחץ, פותחים את מכסה הסיר ומגישים את התבשיל.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פפריקש – תבשיל בשר הונגרי עם פלפלים קלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    איה

    אני לא מוצאת פלפלים קלויים לקנות. אפשר לקלות לבד פלפלים בתנור, לטחון ולהוסיף? כמה פלפלים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לקלות בתנור 4-5 פלפלים בחום גבוה, להעביר לקערה ולכסות את הקערה בניילון נצמד לעשר דקות. אחרי עשר דקות מסירים את הקליפה (היא יורדת בקלות, אפשר בידיים) ואז ממשיכים לפי אופן הכנת המתכון. בהצלחה!

    Avatar
    איה

    אפשר להכין בסיר רגיל- לא סיר לחץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, זה אפשרי. רק יקח יותר זמן. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות