פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש

נשנוש בריא או תוספת לארוחה: פרחי ברוקומיני וכרובית עטופים בביצה ופירורי לחם, שנאפים בתנור ומועברים למחבת לזיגוג מהיר ברוטב דבש וסויה מתקתק
נשנוש בריא או תוספת לארוחה: פרחי ברוקומיני וכרובית עטופים בביצה ופירורי לחם, שנאפים בתנור ומועברים למחבת לזיגוג מהיר ברוטב דבש וסויה מתקתק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.0 קק״ל 1714.9 קק״ל
    פחמימות 52.5 גרם 262.4 גרם
    סוכר 12.1 גרם 60.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 1279.8 מ״ג 6398.8 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 43.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 164.7 מ״ג 823.4 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 18.3 מ״ג
    אשלגן 706.3 מ״ג 3531.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.0 קק״ל 1714.9 קק״ל
    פחמימות 52.5 גרם 262.4 גרם
    סוכר 12.1 גרם 60.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 1279.8 מ״ג 6398.8 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 43.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 164.7 מ״ג 823.4 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 18.3 מ״ג
    אשלגן 706.3 מ״ג 3531.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתיזים עליו תרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה את הביצים ואת רוטב הסויה ובקערה רחבה נפרדת שמים את פירורי הלחם.
  4. טובלים את פרחי הברוקומיני והכרובית בבלילת הביצים, מנערים את העודפים, מגלגלים בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.

    פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש 5
    עוטפים בפירורי לחם. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  5. אופים את פרחי הברוקומיני והכרובית בתנור במשך כ-20 דקות או עד להזהבה קלה.
  6. שמים בקערה את הדבש, השום והסויה ומערבבים. מוסיפים את המים והקורנפלור וטורפים עד שאין גושים.

    פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש 3
    מערבבים את הדבש, השום והסויה. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  7. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-1-2 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  8. מעבירים את הירקות האפויים לתוך הרוטב, מקפיצים ומזגגים.

    פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש 3
    מעבירים את הירקות האפויים לרוטב. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  9. מפזרים שומשום ומגישים מיד.

    פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש 2
    חטיף בריאות מושלם!. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות