פריטטה אפויה עם בטטה, חומוס ותרד

ארוחה מלאה במחבת - פריטטה אפויה עם בטטה, חומוס ותרד. קלה להכנה לארוחת בוקר, צהריים או ערב. מבטיחים שכולם ילקקו את האצבעות!
ארוחה מלאה במחבת - פריטטה אפויה עם בטטה, חומוס ותרד. קלה להכנה לארוחת בוקר, צהריים או ערב. מבטיחים שכולם ילקקו את האצבעות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    384
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.2 קק״ל 3073.3 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 353.7 גרם
    סוכר 5.0 גרם 40.3 גרם
    שומן 14.9 גרם 119.4 גרם
    נתרן 867.6 מ״ג 6941.1 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 173.2 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 100.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 296.9 מ״ג 2375.2 מ״ג
    סידן 170.1 מ״ג 1360.6 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 38.4 מ״ג
    אשלגן 645.0 מ״ג 5159.7 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    384
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.2 קק״ל 3073.3 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 353.7 גרם
    סוכר 5.0 גרם 40.3 גרם
    שומן 14.9 גרם 119.4 גרם
    נתרן 867.6 מ״ג 6941.1 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 173.2 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 100.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 296.9 מ״ג 2375.2 מ״ג
    סידן 170.1 מ״ג 1360.6 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 38.4 מ״ג
    אשלגן 645.0 מ״ג 5159.7 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פריטטה

הגשה


אופן הכנה

  1. במחבת חסינת חום (המתאימה לתנור) מחממים את השמן ומטגנים את קוביות הבטטה ותפוח האדמה תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות, עד שהן מתחילות להתרכך מעט.
  2. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  3. מוסיפים למחבת את התרד והמים, מערבבים ומאדים במשך 1-2 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו.

    פריטטה 2
    תרד, בטטה, חומוס: בקרוב תהיו פריטטה

  4. מוסיפים את השום, גרגירי החומוס והבצל הירוק, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
  5. טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את רוטב הסויה והצ’ילי ומתבלים במידת הצורך במלח ופלפל.

    פריטטה 3
    פריטטה אפויה עם בטטה, חומוס ותרד. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

  6. יוצקים את הבלילה באופן שווה מעל הירקות במחבת, מפזרים את הגבינה ואופים במשך 10 דקות עד שהפריטטה מתייצבת.

    פריטטה 4
    תכף נכנסת לתנור…

  7. מוציאים מהתנור, מצננים קלות במשך מספר דקות, פורסים ומגישים לצד טוסטים.

    פריטטה 5
    פריטטה אפויה עם בטטה, חומוס ותרד. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פריטטה אפויה עם בטטה, חומוס ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות