פרשנס: עוגת לימון וקראמבל רעננה וטבעונית

עוגת לימון עשירה בטעמים מרעננים עם קראמבל פריך ומתובל בגרידת לימון! עוגה קיצית, טבעונית ופשוטה להכנה שכייף להגיש לאורחים או להתפנק איתה עם כוס קפה
עוגת לימון עשירה בטעמים מרעננים עם קראמבל פריך ומתובל בגרידת לימון! עוגה קיצית, טבעונית ופשוטה להכנה שכייף להגיש לאורחים או להתפנק איתה עם כוס קפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    720
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 719.6 קק״ל 4317.6 קק״ל
    פחמימות 86.2 גרם 517.5 גרם
    שומן 31.1 גרם 186.9 גרם
    נתרן 37.0 מ״ג 222.1 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 78.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.8 מ״ג 442.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 147.8 מ״ג 886.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    720
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 719.6 קק״ל 4317.6 קק״ל
    פחמימות 86.2 גרם 517.5 גרם
    שומן 31.1 גרם 186.9 גרם
    נתרן 37.0 מ״ג 222.1 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 78.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.8 מ״ג 442.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 147.8 מ״ג 886.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראמבל

בלילה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הקראמבל: מערבבים ידנית או בבלנדר את מרכיבי הקראמבל עד שמתקבלים גושי בצק. שומרים במקרר.
  3. מכינים את העוגה: שמים בקערה את המרכיבים הרטובים והסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה בלי גושים.
  5. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים מעל את חתיכות הקראמבל. מטביעים אותן קלות לתוך הבצק.
  6. אופים את העוגה כ-35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי בלי פירורים.
  7. אם הקראמבל מזהיב מהר מדי, מכסים את העוגה בנייר כסף וממשיכים לאפות עד שהעוגה מוכנה.
  8. מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    מפזרים אבקת סוכר ומגישים. צילום: שניר גואטה
    עוגת לימון משגעת וטבעונית - מפזרים אבקת סוכר ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרשנס: עוגת לימון וקראמבל רעננה וטבעונית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    Zxcvo Oiuy

    היי שוב אני יש אפשרות להחליף את המרגרינה ברסק תפוחי עץ ?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ניסינו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות