פשוט משגעת: עוגת ריסס שוקולד וחמאת בוטנים

מכירים את החטיף של ריסס קאפ? עיגולים מלאים בשוקולד וחמאת בוטנים? אז קבלו את הגרסה המוגדלת והביתית. עוגת ריסס ענקית בלי תנור ובמינימום מאמץ. התכוננו לקבל שכבות של שוקולד נוקשה ובאמצע שכבה של חמאת בוטנים חמאתית ומענגת
מכירים את החטיף של ריסס קאפ? עיגולים מלאים בשוקולד וחמאת בוטנים? אז קבלו את הגרסה המוגדלת והביתית. עוגת ריסס ענקית בלי תנור ובמינימום מאמץ. התכוננו לקבל שכבות של שוקולד נוקשה ובאמצע שכבה של חמאת בוטנים חמאתית ומענגת
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4296.2 קק״ל 4296.2 קק״ל
    פחמימות 320.3 גרם 320.3 גרם
    שומן 264.8 גרם 264.8 גרם
    נתרן 1266.9 מ״ג 1266.9 מ״ג
    חלבון 86.8 גרם 86.8 גרם
    סיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרם
    כולסטרול 174.1 מ״ג 174.1 מ״ג
    סידן 640.5 מ״ג 640.5 מ״ג
    ברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 3525.1 מ״ג 3525.1 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4296.2 קק״ל 4296.2 קק״ל
    פחמימות 320.3 גרם 320.3 גרם
    שומן 264.8 גרם 264.8 גרם
    נתרן 1266.9 מ״ג 1266.9 מ״ג
    חלבון 86.8 גרם 86.8 גרם
    סיבים תזונתיים 36.6 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרם
    כולסטרול 174.1 מ״ג 174.1 מ״ג
    סידן 640.5 מ״ג 640.5 מ״ג
    ברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 3525.1 מ״ג 3525.1 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
26 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים



אופן ההכנה:

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ואת שוקולד החלב, בפולסים קצרים. מערבבים אותם היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. שופכים חצי מכמות השוקולד אל תוך תבנית פאי. מפזרים את השוקולד עד לקבלת כיסוי אחיד, כולל כיסוי דפנות העוגה ומכניסים למקפיא ל-15 דקות.
  3. מערבבים היטב בקערה, בעזרת המיקסר, את חמאת הבוטנים, אבקת הסוכר, חמאה רכה, תמצית הווניל ואינסטנט פודינג וניל. כאשר כל המרכיבים נטמעו מוסיפים גם את השמנת המתוקה.
  4. מעל השוקולד, שהספיק בינתיים לקפוא בתחתית התבנית, שופכים את כל התערובת ומיישרים.
  5. מכניסים למקפיא ל-20 דקות נוספות.
  6. לאחר מכן מוציאים ושופכים את תערובת השוקולד שנותרה ומחזירים למקפיא.

הערות

  • מומלץ להשאיר את העוגה בערך שעה בחוץ לפני שפורסים אותה, על מנת שיהיה קל יותר קל לפרוס אותה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשוט משגעת: עוגת ריסס שוקולד וחמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    רעות זאבי

    למה הסרטון הוא של קוסקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על ההערה, בטיפול.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות