רקע הייסנס Hisense

צבעוניים ומרעננים: ארבע אפשרויות להכנת שלוקים מפירות העונה

הנשנוש המצנן והמרענן המושלם של הקיץ! שלוקים עם פירות העונה במגוון של טעמים וצבעים, כל אחד יכול לבחור את השלוק המועדף עליו!
הנשנוש המצנן והמרענן המושלם של הקיץ! שלוקים עם פירות העונה במגוון של טעמים וצבעים, כל אחד יכול לבחור את השלוק המועדף עליו!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.6 קק״ל 593.0 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 143.4 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 66.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 179.9 מ״ג 899.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.6 קק״ל 593.0 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 143.4 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 3.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 66.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 179.9 מ״ג 899.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

איזה כיף להכין בקלות קינוח שאתם בדרך כלל קונים! יש לכם את כל השליטה על מה הילדים שלכם אוכלים (וגם אתם, לא נגלה אם תקחו אחד). קבלו לא אחד, אלא ארבעה מתכונים מהירים ופשוטים להכנת שלוקים עם פירות מרעננים ומעט סוכר או דבש.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שלוקים ורודים - לימונדה ורודה

שלוקים כתומים - מנגו-פסיפלורה

שלוקים אדומים - בננה, תמר ופירות יער

שלוקים ירוקים - ענבים-קיווי


אופן הכנה

  1. מכניסים לבלנדר את הפירות, המים והסוכר / הדבש של השלוקים אותם תרצו להכין.

    שלוקים מפירות1
    שמים בבלנדר את הפירות, המים והסוכר/הדבש. צילום: שרית נובק

  2. טוחנים את הכל למחית חלקה, טועמים ומוסיפים סוכר במידת הצורך. שימו לב שכאשר השלוקים קפואים הם מרגישים פחות מתוקים מהמיץ לפני ההקפאה.
  3. מכניסים את התערובת לתוך שקיות צרות וארוכות ומקפיאים. אפשר לקנות את השקיות באתרי אינטרנט שונים או להשתמש בתבניות סיליקון לשלוקים מאיקאה.
שלוקים מפירות2
מכניסים את השלוקים למקפיא. צילום: שרית נובק

הערות

  • ניתן להפחית בכמות הסוכר ו/או להוריד לחלוטין ולהמיר ב 1-2 תמרים.
tip

טיפ מקרר Hisense

1. המקרר כולל מתקן מים פנימי עם חיבור ישיר למים, לשתיית מים קרים ומרעננים תמיד.
2. גלידות וארטיקים זקוקים לטמפרטורות שונות. ישנה אופציה לכוון את המעלות במקפיא לכל תא הקפאה בנפרד. מומלץ לכוון את תא ההקפאה הימני לטמפרטורה של 10- מעלות ל-soft freeze (הקפאה קלה) שבו הגלידה שומרת על מרקם רך וכיפי. את התא השני כוונו לטמפרטורה של 20- עד 22- מעלות ל-deep freeze (הקפאה עמוקה) כדי לשמור על ארטיקים קפואים וטעימים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צבעוניים ומרעננים: ארבע אפשרויות להכנת שלוקים מפירות העונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רחל כהן

    מאיפה משיגים אריזות לשלוקים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל, אפשר להשיג באיקאה או בחנויות אפייה שונות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות