-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.8 קק״ל 1011.1 קק״לפחמימות 52.7 גרם 210.6 גרםשומן 0.5 גרם 1.8 גרםנתרן 1365.0 מ״ג 5460.0 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות253
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.8 קק״ל 1011.1 קק״לפחמימות 52.7 גרם 210.6 גרםשומן 0.5 גרם 1.8 גרםנתרן 1365.0 מ״ג 5460.0 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 253 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
-
4 מנות תרסיס שמן זית
-
2 כפיות מלח גס
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים או מקלות בעובי אחיד.
- מייבשים את תפוחי האדמה היטב בנייר סופג.
- מתיזים תרסיס שמן זית.
- אופים בתנור ב-200 מעלות כ-25 דקות, עד הזהבה והתרככות.
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לעיגולים או מקלות בעובי אחיד.
- מייבשים את תפוחי האדמה היטב בנייר סופג.
- מתיזים תרסיס שמן זית.
- אופים בתנור ב-200 מעלות כ-25 דקות, עד הזהבה והתרככות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן