צ’יפס קליפות תפוחי אדמה: מהיום לא מבזבזים!

צ'יפס מטריף מקליפות תפוחי אדמה שעד היום זרקתם לפח? בהחלט כן. אם בא לכם להיות גם אקולוגיים וגם שבעים, עקבו אחרי הטיפ המעולה הזה!
צ'יפס מטריף מקליפות תפוחי אדמה שעד היום זרקתם לפח? בהחלט כן. אם בא לכם להיות גם אקולוגיים וגם שבעים, עקבו אחרי הטיפ המעולה הזה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    716
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 715.8 קק״ל 715.8 קק״ל
    פחמימות 142.2 גרם 142.2 גרם
    שומן 11.7 גרם 11.7 גרם
    נתרן 777.0 מ״ג 777.0 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 23.0 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 1.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 16.3 מ״ג 16.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    716
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 715.8 קק״ל 715.8 קק״ל
    פחמימות 142.2 גרם 142.2 גרם
    שומן 11.7 גרם 11.7 גרם
    נתרן 777.0 מ״ג 777.0 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 23.0 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 1.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 16.3 מ״ג 16.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

מחפשים כל הזמן איך לנצל עד הסוף את המזון שאתם קונים? גם אנחנו! הנה טיפ נהדר לשאריות הרבות שנשארות אחרי קילוף תפוחי אדמה – צ’יפס קליפות פריך וטעים! והכי טוב? לא צריך לטגן, רק אופים ותוך דקות יש נשנוש מושלם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שומרים קליפות מתפוחי אדמה שבישלתם איתם, או לחלופין מקלפים את תפוחי האדמה עם קולפן ומעבירים את הקליפות לקערה.
  3. מוסיפים את התבלינים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
  4. מסדרים את הקליפות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור.
  5. אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות מזהיבות.

    צ'יפס 1
    צ’יפס. צילום: עידו ארבל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס קליפות תפוחי אדמה: מהיום לא מבזבזים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ESTY

    היי אפשרי להכין מכל סוג של תפוח אדמה???

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להכין מתפוח אדמה שמיועד לטיגון (יש תפוחי אדמה שמיועדים לטיגון, אפייה ובישול)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות