צ’יקן טיקה מסאלה: מנה קלאסית בגרסה קלה ומהירה

צ’יקן טיקה מסאלה: תבשיל הודי קלאסי של קוביות חזה עוף ברוטב עגבניות קרמי, מוגש לכם כאן בגרסה מהירה וקלה להכנה בזכות רוטב מוכן ותיבולית מתאימה
צ’יקן טיקה מסאלה: תבשיל הודי קלאסי של קוביות חזה עוף ברוטב עגבניות קרמי, מוגש לכם כאן בגרסה מהירה וקלה להכנה בזכות רוטב מוכן ותיבולית מתאימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    289
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.4 קק״ל 2315.3 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 120.5 גרם
    סוכר 10.6 גרם 84.6 גרם
    שומן 17.5 גרם 140.3 גרם
    נתרן 452.6 מ״ג 3621.0 מ״ג
    חלבון 35.4 גרם 283.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 95.4 גרם
    כולסטרול 4.8 מ״ג 38.7 מ״ג
    סידן 26.0 מ״ג 207.8 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 50.5 מ״ג
    אשלגן 132.6 מ״ג 1060.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 40.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    289
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.4 קק״ל 2315.3 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 120.5 גרם
    סוכר 10.6 גרם 84.6 גרם
    שומן 17.5 גרם 140.3 גרם
    נתרן 452.6 מ״ג 3621.0 מ״ג
    חלבון 35.4 גרם 283.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 95.4 גרם
    כולסטרול 4.8 מ״ג 38.7 מ״ג
    סידן 26.0 מ״ג 207.8 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 50.5 מ״ג
    אשלגן 132.6 מ״ג 1060.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 40.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה (אופציונלי)


אופן הכנה

  1. מחממים כף שמן במחבת עמוקה או סיר וצורבים את חזה העוף משני הצדדים עד להזהבה קלה. מעבירים לצלחת.
  2. מוסיפים לסיר עוד כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מכניסים לסיר את רוטב הפומודורו וקרם הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה.

    צי'קן טיקה מסאלה 3
    מכניסים לסיר את רוטב הפומדורו. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  4. מוסיפים את התיבולית בנוסח הודי והמייפל, מערבבים ומבשלים עד שמתקבל רוטב אחיד. 
  5. מחזירים את חזה העוף ומערבבים עם הרוטב. מבשלים עוד 5 דקות.

    צי'קן טיקה מסאלה 4
    מחזירים את חזה העוף לסיר. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  6. מגישים את הצ’יקן טיקה מסאלה עם אורז בר מבושל.
  7. לפני ההגשה מפזרים כוסברה קצוצה וקשיו.

    צי'קן טיקה מסאלה 2
    קלאסיקה בגירסה מהירה. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יקן טיקה מסאלה: מנה קלאסית בגרסה קלה ומהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות