-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 64.7 קק״ל 388.1 קק״לפחמימות 11.8 גרם 70.5 גרםשומן 0.2 גרם 1.4 גרםנתרן 1117.1 מ״ג 6702.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.6 מ״ג 501.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 478.4 מ״ג 2870.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות65
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 64.7 קק״ל 388.1 קק״לפחמימות 11.8 גרם 70.5 גרםשומן 0.2 גרם 1.4 גרםנתרן 1117.1 מ״ג 6702.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 83.6 מ״ג 501.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 478.4 מ״ג 2870.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 65 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 גזרים בינונייםרק הקליפות שטופות היטב
-
2 בצלים בינונייםרק הקליפות
-
1 שורש סלרי בינוניקליפות וקצוות, שטוף היטב
-
1 שורש פטרוזיליה בינוניקליפות וקצוות, שטוף היטב
-
1/2 צרור פטרוזיליהרק ענפים
-
3 1/2 ליטר מים
-
2 כפיות מלח דק
-
6 גרגירי פלפל אנגלי
-
2 יחידות עלי דפנה
אופן הכנה
- שומרים את כל הקליפות בשקיות זיפלוק במקרר עד 4 ימים (את קליפות הבצל מומלץ לשמור בשקית נפרדת). מעבר ל4 ימים שומרים במקפיא בשקיות זיפלוק להקפאה, עד חודש.
- שמים את כל המרכיבים בסיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כשעה ברתיחה עדינה עד שהנוזל מצטמצם ל2/3. מצננים ומסננים.
- מעבירים לשקיות זיפלוק להקפאה ושומרים במקפיא עד השימוש.
אופן הכנה
- שומרים את כל הקליפות בשקיות זיפלוק במקרר עד 4 ימים (את קליפות הבצל מומלץ לשמור בשקית נפרדת). מעבר ל4 ימים שומרים במקפיא בשקיות זיפלוק להקפאה, עד חודש.
- שמים את כל המרכיבים בסיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כשעה ברתיחה עדינה עד שהנוזל מצטמצם ל2/3. מצננים ומסננים.
- מעבירים לשקיות זיפלוק להקפאה ושומרים במקפיא עד השימוש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן