באנר זיפלוק

ציר ירקות מקליפות

אם הכנתם מרק או תבשיל - אל תזרקו את הקליפות של הירקות! הן אוצר שבעזרתו ניתן להכין ציר ירקות משגע ולשמור בהקפאה לכל עת
אם הכנתם מרק או תבשיל - אל תזרקו את הקליפות של הירקות! הן אוצר שבעזרתו ניתן להכין ציר ירקות משגע ולשמור בהקפאה לכל עת
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    65
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.7 קק״ל 388.1 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 70.5 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.4 גרם
    נתרן 1117.1 מ״ג 6702.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 11.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.6 מ״ג 501.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 478.4 מ״ג 2870.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    65
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.7 קק״ל 388.1 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 70.5 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.4 גרם
    נתרן 1117.1 מ״ג 6702.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 11.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.6 מ״ג 501.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 478.4 מ״ג 2870.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
אפרת ליכטנשטט
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שומרים את כל הקליפות בשקיות זיפלוק במקרר עד 4 ימים (את קליפות הבצל מומלץ לשמור בשקית נפרדת). מעבר ל4 ימים שומרים במקפיא בשקיות זיפלוק להקפאה, עד חודש.
  2. שמים את כל המרכיבים בסיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים כשעה ברתיחה עדינה עד שהנוזל מצטמצם ל2/3. מצננים ומסננים.
  4. מעבירים לשקיות זיפלוק להקפאה ושומרים במקפיא עד השימוש.
ציר ירקות מקליפות2
ציר ירקות מקליפות. צילום: אפרת ליכטנשטט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות