-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 570.4 קק״ל 6844.2 קק״לפחמימות 51.8 גרם 621.2 גרםשומן 37.5 גרם 450.0 גרםנתרן 349.5 מ״ג 4194.1 מ״גחלבון 7.0 גרם 83.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרםשומן רווי 16.8 גרם 201.5 גרםכולסטרול 50.7 מ״ג 608.9 מ״גסידן 85.2 מ״ג 1022.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 143.6 מ״ג 1723.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות570
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 570.4 קק״ל 6844.2 קק״לפחמימות 51.8 גרם 621.2 גרםשומן 37.5 גרם 450.0 גרםנתרן 349.5 מ״ג 4194.1 מ״גחלבון 7.0 גרם 83.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרםשומן רווי 16.8 גרם 201.5 גרםכולסטרול 50.7 מ״ג 608.9 מ״גסידן 85.2 מ״ג 1022.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 143.6 מ״ג 1723.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
אם אתם אוהבים ריבת חלב, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של קרין גורן של מאפים אישיים על טהרת חומר הגלם המתוק והממכר הזה. ההכנה פשוטה, התוצאה טעימה וגם נראית מקסים ויפהפה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 570 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
קצפת ריבת חלב
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
120מ"ל או 1/2 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה גדולה את השמנת המתוקה חצי דקה להסמכה קלה. מוסיפים את הסוכר, הביצים, השמן וריבת החלב וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח וטורפים כמה שפחות - רק עד שהגושים נעלמים.
- ממלאים את תבנית השקעים עד 3/4 גובה ואופים את הקאפקייקס 25 דקות להתייצבות (חום נמוך כדי שהקאפקייק ייצאו שטוחים למעלה). מצננים.
- מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, החלב והפודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה רחבה.
- מזלפים את הקצפת בעיגול על הקאפקייק - כשהמרכז נמוך מההיקף.
- ממלאים שקית זילוף קטנה בריבת חלב מדוללת בחלב. גוזרים שפיץ קטן בקצה ומזלפים במרכז הקרם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה גדולה את השמנת המתוקה חצי דקה להסמכה קלה. מוסיפים את הסוכר, הביצים, השמן וריבת החלב וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח וטורפים כמה שפחות - רק עד שהגושים נעלמים.
- ממלאים את תבנית השקעים עד 3/4 גובה ואופים את הקאפקייקס 25 דקות להתייצבות (חום נמוך כדי שהקאפקייק ייצאו שטוחים למעלה). מצננים.
- מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, החלב והפודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה רחבה.
- מזלפים את הקצפת בעיגול על הקאפקייק - כשהמרכז נמוך מההיקף.
- ממלאים שקית זילוף קטנה בריבת חלב מדוללת בחלב. גוזרים שפיץ קטן בקצה ומזלפים במרכז הקרם.
הערות
- אם אין אינסטנט פודינג ריבת חלב, אפשר להשתמש בפודינג וניל, ובסיום ההקצפה לערבב לקרם 2 כפות גדושות ריבת חלב.
הערות
- אם אין אינסטנט פודינג ריבת חלב, אפשר להשתמש בפודינג וניל, ובסיום ההקצפה לערבב לקרם 2 כפות גדושות ריבת חלב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן