< רקע נינג'ה

וולקאם טו דה מידל איסט: קבב דג ברוטב יוגורט מתובל!

ארוחה ים תיכונית, קלילה וסופר טעימה של קבב דג ברוטב יוגורט. את הקבב מכינים תוך דקה בבלנדר, כך שאין כאן כמעט עבודה בכלל. והטעם? חלומי!
ארוחה ים תיכונית, קלילה וסופר טעימה של קבב דג ברוטב יוגורט. את הקבב מכינים תוך דקה בבלנדר, כך שאין כאן כמעט עבודה בכלל. והטעם? חלומי!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    41
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.6 קק״ל 812.7 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 21.9 גרם
    שומן 2.1 גרם 42.6 גרם
    נתרן 208.0 מ״ג 4159.6 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 11.3 מ״ג 225.5 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 413.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 199.8 מ״ג 3997.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    41
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.6 קק״ל 812.7 קק״ל
    פחמימות 1.1 גרם 21.9 גרם
    שומן 2.1 גרם 42.6 גרם
    נתרן 208.0 מ״ג 4159.6 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 11.3 מ״ג 225.5 מ״ג
    סידן 20.7 מ״ג 413.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 199.8 מ״ג 3997.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קבב  

רוטב יוגורט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקבב: מכניסים את כל מרכיבי הקבב למעבד המזון ומפעילים על תכנית CHOP.
  2. יוצרים קבבים שטוחים בעזרת הידיים ומטגנים בשמן זית משני הצדדים עד להזהבה.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את היוגורט, השמנת החמוצה והשום הכתוש, עד שמתקבל רוטב אחיד.
  4. מגישים את הקבבים עם רוטב היוגורט ופיתות חמות.

    קבב דג ברוטב יוגורט 3
    קבב דג ברוטב יוגורט. צילום: מעין טרודל

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

 

מתכונים של דג שאתם חייבים להכין:
וולקאם טו דה מידל איסט: קבב דג ברוטב יוגורט מתובל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חנה שרעבי

    האם ניתן לאפות בתנור את הקבבים, במידה וכן כמה מעלות וכמה זמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר לאפות בתנור בחום של 180 מעלות, מצב אפייה, במשך כ-15 דקות, עד הזהבה ואז להפוך את הקבבים לצד השני ולהמשיך לאפות עד הזהבה.

    Avatar
    פנינה ס.

    התמונה כלל אינה תואמת את ההגדרה וההסבר על קבב דג.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פנינה, התמונה, התיאור והמתכון תואמים באופן מדויק. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות