קדירת בשר וירקות ביין אדום

יש לנו את המנה המושלמת בשבילכם לשבת חורפית וגשומה - קדירת בשר וירקות ביין אדום בבישול ארוך. שי-לי ליפא עם ארוחה מנחמת במיוחד
יש לנו את המנה המושלמת בשבילכם לשבת חורפית וגשומה - קדירת בשר וירקות ביין אדום בבישול ארוך. שי-לי ליפא עם ארוחה מנחמת במיוחד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    687
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 687.1 קק״ל 4122.5 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 184.8 גרם
    שומן 23.6 גרם 141.8 גרם
    נתרן 573.6 מ״ג 3441.4 מ״ג
    חלבון 63.1 גרם 378.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.5 גרם 104.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 407.0 מ״ג 2441.8 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 2920.2 מ״ג 17521.2 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 68.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    687
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 687.1 קק״ל 4122.5 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 184.8 גרם
    שומן 23.6 גרם 141.8 גרם
    נתרן 573.6 מ״ג 3441.4 מ״ג
    חלבון 63.1 גרם 378.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.5 גרם 104.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 407.0 מ״ג 2441.8 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 2920.2 מ״ג 17521.2 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 68.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. עם סכין חדה חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
  2. קולפים וחותכים את הבצל לשישיות. חותכים את הגזר והסלרי לפרוסות בעובי 3 ס”מ.
  3. מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
  4. מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי בחישה בכף עץ.
  5. מוסיפים יין, מים, רסק עגבניות, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי.
  6. מוסיפים גזר וסלרי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד כשעה, עד שהבשר והירקות רכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קדירת בשר וירקות ביין אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    דינה רוזנר

    מתכון נפלא, קל להכנה , המתכון המועדף עלי לקדירת בשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות