מה לצהריים? קוביות עוף מוקפצות ברוטב סצ׳ואן ופלפלים

ארוחה בשרית מאוזנת ומהירה להכנה - קוביות חזה עוף מוקפצות במחבת עם פלפלים אדומים וירוקים ברוטב סצ'ואן מתקתק. מנה נהדרת שאפשר להגיש עם איזו תוספת שאוהבים
ארוחה בשרית מאוזנת ומהירה להכנה - קוביות חזה עוף מוקפצות במחבת עם פלפלים אדומים וירוקים ברוטב סצ'ואן מתקתק. מנה נהדרת שאפשר להגיש עם איזו תוספת שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.9 קק״ל 1235.7 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 30.3 גרם
    שומן 16.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 525.2 מ״ג 1575.5 מ״ג
    חלבון 50.1 גרם 150.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 104.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 252.2 מ״ג 756.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.9 קק״ל 1235.7 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 30.3 גרם
    שומן 16.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 525.2 מ״ג 1575.5 מ״ג
    חלבון 50.1 גרם 150.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 104.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 252.2 מ״ג 756.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קוביות עוף מוקפצות

הגשה


אופן הכנה

  1. מייבשים את העוף עם מגבות נייר, מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שהוא מצופה היטב.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות העוף עד להזהבה קלה. שומרים בצד.
  3. מוסיפים למחבת את שמן השומשום ושני סוגי הפלפלים ומקפיצים עד שהם מתחילים להתרכך, אבל עדיין נשארים פריכים.

    מקפיצים את הפלפלים במחבת. צילום: שניר גואטה
    מקפיצים את הפלפלים במחבת. צילום: שניר גואטה

  4. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים את רוטב הסיצ’ואן ומטגנים תוך ערבוב עד שהעוף והפלפלים מתכסים בציפוי.
    מחזירים את העוף למחבת עם הפלפלים. צילום: שניר גואטה
    מחזירים את העוף למחבת עם הפלפלים. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים את רוטב הסיצ'ואן ומטגנים תוך ערבוב. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את רוטב הסיצ’ואן ומטגנים תוך ערבוב. צילום: שניר גואטה

  5. מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.

    מפזרים מעל שומשום או בצל ירוק ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים מעל שומשום או בצל ירוק ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה לצהריים? קוביות עוף מוקפצות ברוטב סצ׳ואן ופלפלים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Alon Markovitz

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Ilana Kostika

    בוקר טוב לשבת שלומות, תודה על המתכון, קל ומאד טעים! החלטתי על דעת עצמי להוסיף ג’ינג’ר וזה היה טוב.

    Avatar
    Ilana Kostika

    לא הבנתי מדוע נרשם פעמיים מלח ולא צויין מה לעשות באחרון מהם. אשמח לתשובה, תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אילנה, מתנצלים על התקלה. תוקן!

      Avatar
      מערכת Foody

      במידה וחסרים נוזלים לרוטב או שתחתית המחבת מתחילה להתייבש או להתחמם מדי… השימוש במים הוא לפי הצורך. בהצלחה (:

    Avatar
    מערכת Foody

    נראה מושלם! תודה על השיתוף!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות