קונוס שניצלונים וסלט אבוקדו בהגשה סופר מרשימה!

קונוס צ'ונגו, שהוא מיני שניצל עסיסי בציפוי קריספי במיוחד, עם סלט אבוקדו מרענן. מנה מטורטייה מטוגנת כקונוס, שממלאים ומקבלים שילוב סופר מהמם
קונוס צ'ונגו, שהוא מיני שניצל עסיסי בציפוי קריספי במיוחד, עם סלט אבוקדו מרענן. מנה מטורטייה מטוגנת כקונוס, שממלאים ומקבלים שילוב סופר מהמם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.8 קק״ל 390.5 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 21.7 גרם
    שומן 3.6 גרם 28.7 גרם
    נתרן 3.6 מ״ג 28.6 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 7.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.3 מ״ג 82.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 203.3 מ״ג 1626.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.8 קק״ל 390.5 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 21.7 גרם
    שומן 3.6 גרם 28.7 גרם
    נתרן 3.6 מ״ג 28.6 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 7.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.3 מ״ג 82.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 203.3 מ״ג 1626.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ראשית, מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. שנית, פורסים את הטורטיות לחצי.
  3. מגלגלים כל חצי טורטייה לקונוס ותופסים את הקצוות עם קיסם.
  4. מכינים מנייר האלומיניום כדור קטן ומכניסים לקונוס כדי שישמור על צורתו בזמן האפייה.
  5. אופים את הקונוסים בתנור במשך כ-10 דקות.
  6. שולפים את הקיסמים מהקונוסים בעודם חמימים, כשהקונוס יתקרר יהיה קשה מאוד לשלוף את הקיסמים.
  7. כעת מטגנים את הצ’ונגו ומסירים מהאש.

    קונוס צ'ונגו 3
    ממלאים את הקונוסים המטוגנים בצ’ונגו וסלט

  8. חותכים את העגבנייה לרבעים, ומוציאים את החלק הפנימי הצידה.
  9. חותכים לקוביות את החלק החיצוני של העגבנייה ומניחים בקערה גדולה.
  10. מוסיפים לקערה גם את האבוקדו חתוך לקוביות.
  11. חותכים את הבצל הסגול לקוביות קטנות ומוסיפים.
  12. מוסיפים מעט מלח, ליים סחוט וכוסברה ומערבבים.
  13. ממלאים את הקונוסים בצ’ונגו ובסלט האבוקדו ומגישים.

    קונוס צ'ונגו 2
    קונוס צ’ונגו ואבוקדו מרענן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קונוס שניצלונים וסלט אבוקדו בהגשה סופר מרשימה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    תיקי

    צריך סירטון של הטכניקה לעשיית הקונוסים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תיקי, אופן ההכנה מפורט בצורה בהירה, באיזה חלק נתקלת בקושי?

    Avatar
    קארין נחמיאס-אפשטיין

    נתתם לי רעיון מעולה לבופה של בת המצווה של בתי

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות