רקע הייסנס Hisense

קוסקוס במיקרו – קוסקוס סולת ב- 10 דקות! מי היה מאמין?

אם עד היום חשבתם שלהכין קוסקוס אמיתי מסולת יקח לכם חצי יום - יש הפתעות! קוסקוס מסולת להכנה פשוטה בבית, שיוצא אחד אחד, וכל זה ב-10 דקות
אם עד היום חשבתם שלהכין קוסקוס אמיתי מסולת יקח לכם חצי יום - יש הפתעות! קוסקוס מסולת להכנה פשוטה בבית, שיוצא אחד אחד, וכל זה ב-10 דקות
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
89 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    701
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 701.0 קק״ל 4206.0 קק״ל
    פחמימות 97.1 גרם 582.4 גרם
    שומן 26.5 גרם 158.8 גרם
    נתרן 7.7 מ״ג 46.4 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 101.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.7 מ״ג 136.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 248.0 מ״ג 1488.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    701
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 701.0 קק״ל 4206.0 קק״ל
    פחמימות 97.1 גרם 582.4 גרם
    שומן 26.5 גרם 158.8 גרם
    נתרן 7.7 מ״ג 46.4 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 101.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.7 מ״ג 136.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 248.0 מ״ג 1488.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
89 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את 4 כוסות הסולת, השמן והמלח. מערבבים ומפרקים עם המזלג.
  2. מוסיפים לקערה כוס וחצי מים, ומכניסים למיקרו למשך 3-4 דקות.
  3. מוציאים את הקערה מהמיקרו ומפוררים עם מזלג את הסולת עד כמה שניתן.
  4. מוסיפים עוד כוס וחצי מים, ומכניסים למשך 3-4 דקות נוספות.
  5. מוציאים ומפוררים שוב בעזרת מזלג.
  6. מוסיפים את כוס המים האחרונה ומכניסים למיקרו למשך 4 דקות.
  7. מעבירים את הקוסקוס למעבד מזון כדי להפוך אותו לגרגרים.

הערות

  • לפעוטות ותינוקות אין להגיש קוסקוס ללא רוטב או מרק, כדי שלא יישאפו את הגרגרים בטעות
tip

טיפ מקרר Hisense

את הקוסקוס אפשר לשמור בקופסה אטומה עד ארבעה ימים, ללא חשש שיתקלקל או יתייבש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס במיקרו – קוסקוס סולת ב- 10 דקות! מי היה מאמין?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (41)

Avatar

    Avatar
    מור

    המים צריכים להיות רותחים? ועלצאיזו עוצמה להפעיל את המיקרו?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מור. המים לא צריכים להיות רותחים והמיקורגל צריך להיות על עוצמה גבוהה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות