סנו רקע

קחו את זה בסמוזזזזז: סמוזי תות בננה

ארוחת בוקר מושלמת מתחילה עם סמוזי - קבלו מתכון מנצח לסמוזי תות בננה כזה שיעשה לכם שמח בבוקר, בכמה דקות הכנה ובעיקר טעים ובריא
ארוחת בוקר מושלמת מתחילה עם סמוזי - קבלו מתכון מנצח לסמוזי תות בננה כזה שיעשה לכם שמח בבוקר, בכמה דקות הכנה ובעיקר טעים ובריא
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    224
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.7 קק״ל 447.5 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 89.9 גרם
    שומן 2.2 גרם 4.4 גרם
    נתרן 34.3 מ״ג 68.6 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 9.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 100.1 מ״ג 200.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 673.8 מ״ג 1347.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    224
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.7 קק״ל 447.5 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 89.9 גרם
    שומן 2.2 גרם 4.4 גרם
    נתרן 34.3 מ״ג 68.6 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 9.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 100.1 מ״ג 200.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 673.8 מ״ג 1347.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הבננה לחתיכות גסות, מכניסים לסנו סושי - שקיות זיפר  M וסוגרים. מכניסים את התותים לשקית זיפר וסוגרים. מעבירים את שתי השקיות למקפיא ל-3 שעות לפחות.
  2. מכניסים לקערת מעבד מזון או בלנדר את כל מרכיבי המתכון וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. מידי פעם עוצרים את הבלנדר ומנקים את הדפנות.
  3. יוצקים את הסמוזי לצלחות הגשה ומגישים בליווי גרנולה ותותים טריים.

    סמוזי תות בננה. צילום: שני הלוי
    סמוזי תות בננה. צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קחו את זה בסמוזזזזז: סמוזי תות בננה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות