קייק פופס משגעים בהמון צבעים וטעמים

גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.7 קק״ל 7893.4 קק״ל
    פחמימות 31.2 גרם 781.0 גרם
    שומן 18.6 גרם 465.7 גרם
    נתרן 122.3 מ״ג 3057.7 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 102.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 30.0 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 218.0 גרם
    כולסטרול 47.6 מ״ג 1189.8 מ״ג
    סידן 78.3 מ״ג 1957.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 606.0 מ״ג 15148.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 23.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    316
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.7 קק״ל 7893.4 קק״ל
    פחמימות 31.2 גרם 781.0 גרם
    שומן 18.6 גרם 465.7 גרם
    נתרן 122.3 מ״ג 3057.7 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 102.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 30.0 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 218.0 גרם
    כולסטרול 47.6 מ״ג 1189.8 מ״ג
    סידן 78.3 מ״ג 1957.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 606.0 מ״ג 15148.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 23.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגת וניל

תערובת קייקפופס


אופן הכנה

  1. מכינים עוגת וניל: מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר. מוזגים לתבנית אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות להזהבה והתייצבות. מקררים לחלוטין.
  2. מפוררים בידיים את העוגה שהתקררה (אפשר במעבד מזון).
  3. מכינים תערובת קייק פופס: מערבבים מיכל שמנת חמוצה (200 מ”ל) עם 2 כפות אבקת סוכר.
  4. מוסיפים בהדרגה לפירורים, עד שמקבלים מרקם ‘בוץ’ שמתאחד בלחיצה. יוצרים מהעיסה כדורים, טובלים קצה מקל סוכריה בזפירו (לפי צבע הציפוי הסופי) ונועצים לעומק כל כדור. מקפיאים 10 דקות.
  5. מקשטים: ממיסים את הזפירו, טובלים כל כדור בזפירו מכל סוג שרוצים ומקשטים בסוכריות וממרחים שונים וצבעוניים בשקית זילוף.*אפשר להניח את הקייקפופ כשהמקל כלפי מעלה על נייר אפייה (ואז יהיה להן ‘ראש שטוח’). לכדור מושלם נועצים את הקייקפופ בקלקר או בסטנד ייעודי עם חורים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קייק פופס משגעים בהמון צבעים וטעמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    מרב

    היי נראה מעולה ואני רוצה להכין כמות לאירוע מראש, איך כדאי לשמור אותם? מקרר או מקפיא?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף לשמור במקפיא.

      Avatar
      גיזל פריאנטי

      אם רוצים פרווה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בתחליפי חלב צמחיים (שמנת צמחית, יוגורט צמחי וכו’).

    Avatar
    שיר כהן

    סליחה על הבורות אבל מה זה זפירו???

      Avatar
      מערכת Foody

      חס וחלילה בורות! זה מוצר חדש יחסית של שוקולד מטומפרר (שעבר טימפרור)….אפשר להשיג בחנויות מקוונות ברשת או בחנויות המתמחות בחומרי גלם לאפייה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות