קייק פופס משגעים בהמון צבעים וטעמים
גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
גל זהבי וקרין גורן ממלאים את המטבח בקייק-פופס: כדורי עוגה מעולים על מקל, מצופים בשוקולד ומלא הפתעות צבעוניות ומתוקות שמשמחות את העיניים והלב
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 315.7 קק״ל 7893.4 קק״לפחמימות 31.2 גרם 781.0 גרםשומן 18.6 גרם 465.7 גרםנתרן 122.3 מ״ג 3057.7 מ״גחלבון 4.1 גרם 102.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 30.0 גרםשומן רווי 8.7 גרם 218.0 גרםכולסטרול 47.6 מ״ג 1189.8 מ״גסידן 78.3 מ״ג 1957.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 17.7 מ״גאשלגן 606.0 מ״ג 15148.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 23.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות316
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 315.7 קק״ל 7893.4 קק״לפחמימות 31.2 גרם 781.0 גרםשומן 18.6 גרם 465.7 גרםנתרן 122.3 מ״ג 3057.7 מ״גחלבון 4.1 גרם 102.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 30.0 גרםשומן רווי 8.7 גרם 218.0 גרםכולסטרול 47.6 מ״ג 1189.8 מ״גסידן 78.3 מ״ג 1957.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 17.7 מ״גאשלגן 606.0 מ״ג 15148.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 23.7 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 316 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת וניל
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1 כוס קמח תופח
תערובת קייקפופס
-
1 מיכל שמנת חמוצה 15%
-
2 כפות אבקת סוכר
ציפוי
-
300 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
300 גרם מטבעות שוקולד חלב
-
300 גרם מטבעות שוקולד לבן
אופן הכנה
- מכינים עוגת וניל: מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר. מוזגים לתבנית אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות להזהבה והתייצבות. מקררים לחלוטין.
- מפוררים בידיים את העוגה שהתקררה (אפשר במעבד מזון).
- מכינים תערובת קייק פופס: מערבבים מיכל שמנת חמוצה (200 מ”ל) עם 2 כפות אבקת סוכר.
- מוסיפים בהדרגה לפירורים, עד שמקבלים מרקם ‘בוץ’ שמתאחד בלחיצה. יוצרים מהעיסה כדורים, טובלים קצה מקל סוכריה בזפירו (לפי צבע הציפוי הסופי) ונועצים לעומק כל כדור. מקפיאים 10 דקות.
- מקשטים: ממיסים את הזפירו, טובלים כל כדור בזפירו מכל סוג שרוצים ומקשטים בסוכריות וממרחים שונים וצבעוניים בשקית זילוף.*אפשר להניח את הקייקפופ כשהמקל כלפי מעלה על נייר אפייה (ואז יהיה להן ‘ראש שטוח’). לכדור מושלם נועצים את הקייקפופ בקלקר או בסטנד ייעודי עם חורים.
אופן הכנה
- מכינים עוגת וניל: מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר. מוזגים לתבנית אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות להזהבה והתייצבות. מקררים לחלוטין.
- מפוררים בידיים את העוגה שהתקררה (אפשר במעבד מזון).
- מכינים תערובת קייק פופס: מערבבים מיכל שמנת חמוצה (200 מ”ל) עם 2 כפות אבקת סוכר.
- מוסיפים בהדרגה לפירורים, עד שמקבלים מרקם ‘בוץ’ שמתאחד בלחיצה. יוצרים מהעיסה כדורים, טובלים קצה מקל סוכריה בזפירו (לפי צבע הציפוי הסופי) ונועצים לעומק כל כדור. מקפיאים 10 דקות.
- מקשטים: ממיסים את הזפירו, טובלים כל כדור בזפירו מכל סוג שרוצים ומקשטים בסוכריות וממרחים שונים וצבעוניים בשקית זילוף.*אפשר להניח את הקייקפופ כשהמקל כלפי מעלה על נייר אפייה (ואז יהיה להן ‘ראש שטוח’). לכדור מושלם נועצים את הקייקפופ בקלקר או בסטנד ייעודי עם חורים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
היי נראה מעולה ואני רוצה להכין כמות לאירוע מראש, איך כדאי לשמור אותם? מקרר או מקפיא?
עדיף לשמור במקפיא.
אם רוצים פרווה
אפשר להשתמש בתחליפי חלב צמחיים (שמנת צמחית, יוגורט צמחי וכו’).
סליחה על הבורות אבל מה זה זפירו???
חס וחלילה בורות! זה מוצר חדש יחסית של שוקולד מטומפרר (שעבר טימפרור)….אפשר להשיג בחנויות מקוונות ברשת או בחנויות המתמחות בחומרי גלם לאפייה.