קינוח בכוס: פאי תפוחים משגע ללא אפייה!

לכל אוהבי הקינוחים האישיים, קבלו מתכון טריק לפאי תפוחים ללא אפייה שמורכב משכבות מתוקות ומוגש בכוסות אישיות ומפנקות. שנה טובה, טעימה ומתוקה!
לכל אוהבי הקינוחים האישיים, קבלו מתכון טריק לפאי תפוחים ללא אפייה שמורכב משכבות מתוקות ומוגש בכוסות אישיות ומפנקות. שנה טובה, טעימה ומתוקה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
    1087
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1087.1 קק״ל 4348.5 קק״ל
    פחמימות 125.3 גרם 501.4 גרם
    שומן 61.0 גרם 244.0 גרם
    נתרן 241.8 מ״ג 967.1 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 49.4 גרם 197.4 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 277.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    אשלגן 840.9 מ״ג 3363.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
    1087
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1087.1 קק״ל 4348.5 קק״ל
    פחמימות 125.3 גרם 501.4 גרם
    שומן 61.0 גרם 244.0 גרם
    נתרן 241.8 מ״ג 967.1 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 49.4 גרם 197.4 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 277.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    אשלגן 840.9 מ״ג 3363.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבות קרם קוקוס

תפוחים מקורמלים

שכבות פירורים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: שמים בסיר את קרם הקוקוס, החלב הצמחי, הסוכר והקורנפלור. מערבבים היטב בעזרת מטרפה כדי שלא יישארו גושים.
  2. מבשלים את הקרם על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע במשך כ-5 דקות או עד שהוא מסמיך. מניילנים ומקררים.
  3. מכינים את התפוחים: ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס והתערובת מקבלת גוון קרמלי.
  4. מוסיפים את התפוחים והקינמון, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות. מצננים.
  5. כשהקרם קר, פותחים את פחית קרם הקוקוס המקוררת ומוסיפים לקערה עם הקרם רק את החלק הלבן השומני.
  6. מקציפים שוב עד שמתקבל קרם חלק במרקם סמיך.
  7. מרכיבים את הקינוח: יוצקים בתחתית הכוס כמה כפות קרם ומפזרים מעל שכבה דקה של עוגיות טחונות.
  8. מכסים בשכבת קרם נוספת ומעליה מניחים שכבת תפוחים מקורמלים.
  9. חוזרים שוב על הפעולה באותו סדר.
  10. לפני ההגשה מניחים בכל כוס כדור סורבה קוקוס, מפזרים שבבי קוקוס קלויים ומגישים. שומרים בקירור.

    פאי תפוחים בכוס 2
    פינוק אישי בכוס שכל אורח ישמח לקבל. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח בכוס: פאי תפוחים משגע ללא אפייה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    דני ס

    היי אפשר להחליף את הקרם קוקוס בחלב מרוכז?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשרי.

    Avatar
    בתאל

    כתוב פעמיים קופסת שימורים קרם קוקוס בשכבות קרם קוקוס, בכוונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, זאת אינה טעות. קרם קוקוס אחד מופיע בסעיף 1 לאופן ההכנה ואילו הקרם קוקוס השני מופיע בסעיף 5. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות