סנו רקע

קינוח מטריף בסטייל: עוגת גבינה בכוס עם אגסים וקראמבל כפרי

תרשימו את האורחים בענק! עוגת גבינה בכוסות אישיות עם אגסים וקראמבל קראנצ'י. קינוח שהוא יפה כמעט כמו שהוא טעים
תרשימו את האורחים בענק! עוגת גבינה בכוסות אישיות עם אגסים וקראמבל קראנצ'י. קינוח שהוא יפה כמעט כמו שהוא טעים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.2 קק״ל 5738.7 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 539.9 גרם
    שומן 29.5 גרם 353.8 גרם
    נתרן 1353.3 מ״ג 16239.1 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 93.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 141.3 גרם
    כולסטרול 17.0 מ״ג 204.0 מ״ג
    סידן 136.0 מ״ג 1632.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 132.7 מ״ג 1591.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.2 קק״ל 5738.7 קק״ל
    פחמימות 45.0 גרם 539.9 גרם
    שומן 29.5 גרם 353.8 גרם
    נתרן 1353.3 מ״ג 16239.1 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 93.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 141.3 גרם
    כולסטרול 17.0 מ״ג 204.0 מ״ג
    סידן 136.0 מ״ג 1632.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 132.7 מ״ג 1591.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

לא צריך לריב מי קיבל פרוסת עוגה גדולה יותר – כל אחד והקינוח שלו! מתכון מטריף של ניצן סוסיד להכנת עוגת גבינה קרה בכוסות אישיות עם קראמבל פריך ואגסים מרעננים. כל שכבה עם מרקם וטעם אחר, וכל השכבות ביחד יוצרות את הביס המושלם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרמלדת אגסים


אופן הכנה

  1. מכינים את הקראמבל: מכניסים לשקית זיפר סנו סושי את כל מרכיבי הקראמבל. סוגרים את השקית ומערבבים היטב עד שנוצרים פירורים.

    קינוח כוסות גבינה, אגסים וקראמבל 6
    יוצרים את הקראמבל בשקית הזיפר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג נעמה רן

  2. מחממים תנור לחום של 175 מעלות. מניחים נייר אפייה סנו סושי על התבנית ומפזרים מעל את הקראמבל. אופים בתנור במשך 15 דקות עד שהקרמבל מזהיב ומוכן.
  3. מכינים את מרמלדת האגסים: מערבבים את הג’לטין עם 50 גרם מים ושמים בצד. מחממים בסיר את שאר מרכיבי המרמלדה ומביאים לסף רתיחה.
  4. מוסיפים את “ספוג” הג’לטין שנוצר ומערבבים היטב. מעבירים את המרמלדה לקערה להתקררות ומכסים בניילון נצמד סנו סושי.

    קינוח כוסות גבינה, אגסים וקראמבל 4
    מכסים את המרמלדה בניילון הנצמד ומחכים שתתקרר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג נעמה רן

  5. מכינים את קרם הגבינה: מערבבים יחד את הגבינה והסוכר.
  6. מקציפים את השמנת ופודינג הוניל לקצפת יציבה ורכה, ומקפלים יחד עם הגבינה והסוכר. מעבירים את קרם הגבינה לשקית זיפר סנו סושי ובקצה, יוצרים חור קטן על מנת להפוך אותה לשקית זילוף.
  7. מרכיבים את המנה: בכל כוס מניחים 2 כפות פירורי קראמבל, מעליהם 2 כפות מרמלדת אגסים ומעל הכול, מזלפים את מילוי הגבינה. מקשטים מעל עם עוד קראמבל ושומרים בקירור.
    קינוח כוסות גבינה, אגסים וקראמבל 3
    מזלפים את קרםהגבינה באמצעות שקית הזיפר מעל הקראמבל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג נעמה רן
    קינוח כוסות גבינה, אגסים וקראמבל 2
    מוסיפים את מרמלדת האגסים מעל קרם הגבינה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג נעמה רן

    קינוח כוסות גבינה, אגסים וקראמבל 1
    קינוח כוסות קליל ומרענן של קראמבל, גבינה מתקתקה ומרמלדת אגסים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג נעמה רן

tip

טיפ סנו סושי

1. אל תסתבכו יותר מדי! הניילון הנצמד של סנו סושי מגיע באריזה נוחה, עם חיתוך פשוט - אין צורך במספריים או סכין, רק עטפו את הקערה וחתכו בסוף השימוש.
2. יש אין סוף שימושים לשקית הזיפר עם הסליידר - ערבבו בתוכה את המצרכים ליצירת הקראמבל בלי ללכלך את כל השיש, בקלות ובמהירות. בנוסף, הכניסו אליה את קרם הגבינה, סגרו אותה עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח מטריף בסטייל: עוגת גבינה בכוס עם אגסים וקראמבל כפרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות