קינוח משוגע מ-3 מרכיבים – מרשמלו, שוקולד וביסקוויטים. סמורס!
בל"ג בעומר הזה אין מדורות, אז קבלו קינוח מהיר ומושחת שהוא לגמרי מדורת השבט. ממתק ס'מורס קבוצתי שעשוי מרשמלו, שוקולד וביסקוויטים. זהו! חמש דקות ואתם בגן עדן!
בל"ג בעומר הזה אין מדורות, אז קבלו קינוח מהיר ומושחת שהוא לגמרי מדורת השבט. ממתק ס'מורס קבוצתי שעשוי מרשמלו, שוקולד וביסקוויטים. זהו! חמש דקות ואתם בגן עדן!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1398.0 קק״ל 5592.0 קק״לפחמימות 1175.5 גרם 4702.0 גרםשומן 1154.8 גרם 4619.0 גרםנתרן 1148.5 מ״ג 4594.0 מ״גחלבון 1145.8 גרם 4583.2 גרםסיבים תזונתיים 1146.5 גרם 4586.0 גרםשומן רווי 1150.8 גרם 4603.0 גרםכולסטרול 1143.5 מ״ג 4574.0 מ״גסידן 1176.6 מ״ג 4706.2 מ״גברזל 1146.0 מ״ג 4583.8 מ״גאשלגן 1454.5 מ״ג 5818.0 מ״גאבץ 1144.0 מ״ג 4575.8 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1398
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1398.0 קק״ל 5592.0 קק״לפחמימות 1175.5 גרם 4702.0 גרםשומן 1154.8 גרם 4619.0 גרםנתרן 1148.5 מ״ג 4594.0 מ״גחלבון 1145.8 גרם 4583.2 גרםסיבים תזונתיים 1146.5 גרם 4586.0 גרםשומן רווי 1150.8 גרם 4603.0 גרםכולסטרול 1143.5 מ״ג 4574.0 מ״גסידן 1176.6 מ״ג 4706.2 מ״גברזל 1146.0 מ״ג 4583.8 מ״גאשלגן 1454.5 מ״ג 5818.0 מ״גאבץ 1144.0 מ״ג 4575.8 מ״גסגור
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1398 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 פתי בר וניל10 עוגיות חמאה או פתיבר, מה שיש בבית.
-
200 גרם שוקולד מריראו חלב
-
1 שקית מרשמלו
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- משמנים תבנית או מחבת שניתן להכניס לתנור במעט חמאה.
- מפוררים את הביסקוויטים או את הפתיבר לפירורים קטנים ומרפדים את התבנית.
- שוברים את טבלאות השוקולד לקוביות ומסדרים על הביסקוויטים בתבנית.
- מסדרים על השוקולד את המרשמלו בצפיפות.
- מכניסים לתנור החם ל-5 דקות בערך, עד שהמרשמלו משחים.
- קוראים לכל מי שאוהבים ואוכלים לוהט עם כפיות ישר מהתבנית.תודה לרונה ותמר, החברות החמודות שלי מקיבוץ נען, שעזרו לי להכין ולאכול.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- משמנים תבנית או מחבת שניתן להכניס לתנור במעט חמאה.
- מפוררים את הביסקוויטים או את הפתיבר לפירורים קטנים ומרפדים את התבנית.
- שוברים את טבלאות השוקולד לקוביות ומסדרים על הביסקוויטים בתבנית.
- מסדרים על השוקולד את המרשמלו בצפיפות.
- מכניסים לתנור החם ל-5 דקות בערך, עד שהמרשמלו משחים.
- קוראים לכל מי שאוהבים ואוכלים לוהט עם כפיות ישר מהתבנית.תודה לרונה ותמר, החברות החמודות שלי מקיבוץ נען, שעזרו לי להכין ולאכול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
היה מעדן פינוק ממש
ואווו מגניבבבב איך הילדים שלי התלהבו ואוו
הכנו כזה ויצא מעדן!!!!