קינוח פרווה מושלם: אצבעות שוקולד וקורנפלקס
קינוח פרווה מושלם: אצבעות שוקולד וקורנפלקס שהן גם כשרות לחג. רעיון מושלם לקינוח קל הכנה, רק לערבב מצרכים, להקפיא, לחתוך ולהנות!
קינוח פרווה מושלם: אצבעות שוקולד וקורנפלקס שהן גם כשרות לחג. רעיון מושלם לקינוח קל הכנה, רק לערבב מצרכים, להקפיא, לחתוך ולהנות!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4233.5 קק״ל 4233.5 קק״לפחמימות 496.0 גרם 496.0 גרםשומן 230.5 גרם 230.5 גרםנתרן 258.6 מ״ג 258.6 מ״גחלבון 2687.3 גרם 2687.3 גרםסיבים תזונתיים 30.8 גרם 30.8 גרםשומן רווי 99.5 גרם 99.5 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסידן 208.8 מ״ג 208.8 מ״גברזל 49.5 מ״ג 49.5 מ״גאשלגן 2047.5 מ״ג 2047.5 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4234
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4233.5 קק״ל 4233.5 קק״לפחמימות 496.0 גרם 496.0 גרםשומן 230.5 גרם 230.5 גרםנתרן 258.6 מ״ג 258.6 מ״גחלבון 2687.3 גרם 2687.3 גרםסיבים תזונתיים 30.8 גרם 30.8 גרםשומן רווי 99.5 גרם 99.5 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסידן 208.8 מ״ג 208.8 מ״גברזל 49.5 מ״ג 49.5 מ״גאשלגן 2047.5 מ״ג 2047.5 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
אצבעות שוקולד שמהוות פתרון מדהים לקינוח פרווה וכשר. לפעמים לא מתחשק לאפות או לעבוד קשה על קינוח, יש מספיק משימות לקראת החג שמעסיקות אותנו במשך כל היום. הקינוח הזה מושלם למי שעוד לא בחר מה להכין לחג ומעוניין במתכון קליל ומהיר שרק צריך להקפיא ואז לפרוס ולהגיש.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4234 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אצבעות שוקולד
-
150 גרם קורנפלקסכשר לפסח, טחון
-
100 גרם פקאנים מסוכריםקצוץ דק
-
100 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם ממרח שוקולד אגוזים
גנאש
-
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ומערבבים עם ממרח האגוזים.
- מוסיפים את הקורנפלקס ואת הפקאן הקצוץ ומערבבים היטב.
- משטחים את התערובת בתבנית ומקררים במשך 10 דקות.
- מכינים גנאש מהשמנת והשוקולד: מחממים יחד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שנמס. מערבבים היטב.
- יוצקים על תערובת הקורנפלקס ומקפיאים לשעתיים.
- פורסים לצורה הרצויה ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ומערבבים עם ממרח האגוזים.
- מוסיפים את הקורנפלקס ואת הפקאן הקצוץ ומערבבים היטב.
- משטחים את התערובת בתבנית ומקררים במשך 10 דקות.
- מכינים גנאש מהשמנת והשוקולד: מחממים יחד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שנמס. מערבבים היטב.
- יוצקים על תערובת הקורנפלקס ומקפיאים לשעתיים.
- פורסים לצורה הרצויה ומגישים.
בשיתוף עם יטבתה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (26)
וואו נראה מעולה! האם יעבוד עם שוקולד לבן לתחתית ולגנאס ועם שמנת חלבית?
הי מיקה. אין סיבה שלא. תכיני וספרי לנו איך יצא