קל לבשל בריא: פילה סלמון נפלא בתנור
כמה שלבים פשוטים ומהירים ויש לכם ארוחה בריאה וטעימה! פילה סלמון בתנור עם עגבניות צלויות, רוזמרין ולימון. מי אמר שלבשל בריא לוקח הרבה זמן?
כמה שלבים פשוטים ומהירים ויש לכם ארוחה בריאה וטעימה! פילה סלמון בתנור עם עגבניות צלויות, רוזמרין ולימון. מי אמר שלבשל בריא לוקח הרבה זמן?
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 527.9 קק״ל 1055.8 קק״לפחמימות -1.6 גרם -3.2 גרםשומן 35.7 גרם 71.4 גרםנתרן 792.7 מ״ג 1585.5 מ״גחלבון 49.0 גרם 98.1 גרםסיבים תזונתיים -0.4 גרם -0.8 גרםשומן רווי 10.2 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן -0.6 מ״ג -1.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן -185.6 מ״ג -371.2 מ״גאבץ -0.1 מ״ג -0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות528
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 527.9 קק״ל 1055.8 קק״לפחמימות -1.6 גרם -3.2 גרםשומן 35.7 גרם 71.4 גרםנתרן 792.7 מ״ג 1585.5 מ״גחלבון 49.0 גרם 98.1 גרםסיבים תזונתיים -0.4 גרם -0.8 גרםשומן רווי 10.2 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן -0.6 מ״ג -1.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן -185.6 מ״ג -371.2 מ״גאבץ -0.1 מ״ג -0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 528 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סלמון טרי
-
-200 גרם עגבניות שריחצויות
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוניפרוס דק דק - לא חובה
-
1/2 לימון בינוניפרוס לפרוסות דקות
-
2 גבעולי רוזמרין
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
50 גרם מזולה בטעם חמאה
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- מכניסים לקערה עגבניות שרי, פלפל חריף, מלח, פלפל גרוס ומערבבים.
- במחבת קטנה ממיסים את המזולה.
- מעבירים למחבת את תכולת קערת העגבניות ומטגנים למשך 5 דקות על אש גבוה תוך כדי ערבוב.
- בתבנית מלבנית מניחים נייר אפייה ועל הנייר אפייה מניחים את נתחי הסלמון ומעבירים את העגבניות שטיגנו על הדג.
- מניחים מעל את פרוסות הלימון בצורה שווה, מפזרים את הרוזמרין ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- מכניסים לקערה עגבניות שרי, פלפל חריף, מלח, פלפל גרוס ומערבבים.
- במחבת קטנה ממיסים את המזולה.
- מעבירים למחבת את תכולת קערת העגבניות ומטגנים למשך 5 דקות על אש גבוה תוך כדי ערבוב.
- בתבנית מלבנית מניחים נייר אפייה ועל הנייר אפייה מניחים את נתחי הסלמון ומעבירים את העגבניות שטיגנו על הדג.
- מניחים מעל את פרוסות הלימון בצורה שווה, מפזרים את הרוזמרין ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן